Gaba

Gaba

Produsul GABA fabricat de IronMaxx contine 1000 mg de acid gama-aminobutiric per capsula.
Pentru eficienta optima, produsul se poate administra cu jumatate de ora inainte de culcare.
- recuperare in mod natural
- ajuta la relaxarea corpului
- stimulent natural al somnului
- 1000mg gaba/portie

RXS366
62,00 lei
.

Descriere

Acidul gama-aminobutiric sau GABA (dupa abrevierea din limba engleza) este unul din cei mai importanti neurotransmitatori din sistemul nervos central. Datorita proprietatilor sale inhibitoare, GABA incetineste transmiterea informatiilor la celulele nervoase din creier. Ritmul cardiac si respiratia incetinesc, organismul putandu-se relaxa mai eficient.
O recuperare adecvata reprezinta baza pentru performante deosebite si un organism sanatos; somnul are si el un rol important in recuperare. Aminoacidul GABA poate influenta pozitiv relaxarea si prin aceasta poate sprijini procesul de recuperare la sportivi intr-un mod natural.
Atunci cand creierul devine supraexcitat, poate pierde controlul si are nevoie de o modificare or inhibare pentru a reveni la normal; in caz contrar, persoana poate deveni si mai nelinistita si iritata. GABA ajuta la producerea unor endorfine care induc o stare de bine. In termeni simpli, GABA lucreaza astfel: cand GABA se leaga la receptorul celulei nervoase „deschide poarta de intrare” pentru ionii de clor care pot patrunde in celula nervoasa si incetinesc activitatea celulara, conferind persoanei in cauza o senzatie de calmare.
Produsul GABA fabricat de IronMaxx contine 1000 mg de acid gama-aminobutiric per capsula. Pentru eficienta optima, produsul se poate administra cu jumatate de ora inainte de culcare.


GABA
100 capsule. Cantitate neta 117,6 g
Supliment alimentar cu acid gama-aminobutiric

Ingrediente active per capsula:
Pulbere de acid gama-aminobutiric 1000 mg
(GABA)

Alte ingrediente: gelatina din vita (capsula); antiaglomeranti - dioxid de siliciu, stearat de magneziu............q.s.
Poate contine urme de gluten, lactoza, oua si soia.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 1 capsula pe zi inainte de culcare.

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews