T-SIZE RECOVERY SYN 1,62kg

T-SIZE RECOVERY SYN 1,62kg

SynTsize Recovery este un produs ce ofera suport nutritional in perioada de dupa antrenament, sprijinind recuperarea.

Contine:

Carbohidrati sub forma de maltodextrina si dextroza

Proteine sub forma de izolat proteic din zer

L-leucina

L-glutamina

Creapure® creatina monohidrat

Beta-alanina

Acid alfa-lipoic

Strength & Power

Fabricat in Belgia

Informatii nutritionale - aroma Peach Mango: 100 g / 90 g (2 masuri de pulbere)

Valoare energetica 1526 kJ (365 kcal) / 1373 kJ (329 kcal)

Grasimi 0,4 g / 0,3 g

   din care acizi grasi saturati 0,1 g / 0,1 g

Glucide 52,1 g / 46,9 g

   din care zaharuri 27,1 g / 24,4 g

Proteine 38,2 g / 34,4 g

Sare 0,23 g / 0,20 g

Aroma
RXS171
236,00 lei
.

Descriere

SynTsize Recovery este un produs care ofera suport nutritional in perioada de dupa antrenament. Un aport de glucide si aminoacizi este benefic in aceasta perioada, deoarece ajuta la refacerea rezervelor de glicogen si aminoacizi care au fost epuizate in timpul antrenamentelor, ajutand astfel la mentinerea si dezvoltarea masei musculare.

Glucidele din SynTsize Recovery sunt reprezentate de dextroza si maltodextrina din porumb ceros, prezente in proportii egale. Acestea au rolul de a reface rezervele de glicogen care sunt epuizate in timpul antrenamentelor. 

Proteinele si aminoacizii au si ele un rol important in perioada post-antrenament, fiind constituenti majori ai masei musculare; sprijina mentinerea si dezvoltarea masei musculare.

Creatina imbunatateste performanta fizica in eforturi succesive din timpul exercitiilor fizice de scurta durata si de mare intensitate. Efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 3 g creatina.

Beta-alanina in combinatie cu creatina este mai eficienta in dezvoltarea masei musculare decat creatina singura. 

Acidul alfa-lipoic este un antioxidant care optimizeaza secretia de insulina atunci cand este consumat in combinatie cu glucidele. Combinatia acid alfa-lipoic + glucide + creatina este mai eficienta in ceea ce priveste absorbtia creatinei in muschi, in comparatie cu glucidele si creatina.

SynTsize Recovery - PEACH MANGO

Pulbere Cantitate neta 1,62 kg

Supliment alimentar cu proteine din zer, glucide, aminoacizi, beta-alanina si creatina - aroma de piersici si mango. Cu zaharuri si indulcitor.

Ingrediente active per masura de pulbere (45 g):

Maltodextrina 12,51 g

Izolat proteic din zer 11,95 g

Dextroza 10,91 g

Recovery Matrix

   L-leucina 3000 mg

   L-glutamina 3000 mg

   Acid alfa-lipoic 100 mg

Strength & Power

   Creapure® creatina monohidrat 1000 mg

   Beta-alanina 1000 mg

Alte ingrediente: corectori de aciditate - acid citric, fosfat monopotasic; aroma; antiaglomerant - dioxid de siliciu; indulcitor - sucraloza; emulgatori - lecitina din soia, lecitina din floarea-soarelui; colorant - curcumina..........q.s.

Contine lapte si soia. Poate contine urme de gluten, ou, arahide si diverse tipuri de nuci si seminte.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, amestecati 2 masuri (90 g) cu 450 ml apa si consumati imediat dupa antrenament. 

Atentie!

Nu se administreaza femeilor insarcinate, femeilor care alapteaza, persoanelor cu afectiuni renale sau copiilor. Consultati medicul inainte de a folosi acest produs daca urmati un tratament cu anticoagulante.

Notificat MS / CRSPT Seria AB / Nr. 1530 / 20.09.2017

Detalii ale produsului..

Opinia clientilor (0)

Fara recenzie

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.