Pachet ALLSTARS Masa Musculara Avansati

Pachet ALLSTARS Masa Musculara Avansati

Pachetul "ALL Stars Masa Musculara Avansati" contine:

- ALLST Amino 10.000, 300 tablete

- ALLST Cell Loader 1000 g

- ALLST 100% Whey Protein 2270 g

PacMasaMusAva

Descriere

Acest pachet este destinat persoanelor care doresc obtinerea unei mase musculare bine definite.

ALLST Amino 10.000, 300 tablete contine concentrat proteic din zer si hidrolizat proteic din zer. Proteinele din acestea sunt descompuse pana la nivel de aminoacizi, care au un rol determinant in cresterea masei musculare. Aportul de aminoacizi in combinatie cu un program de antrenamente este esential pentru cei care urmaresc cresterea masei musculare.

ALLST Cell Loader 1000 g este un produs excelent care contine o combinatie de glucide, creatina, L-glutamina, beta alanina, L-carnitina, vitamine si minerale. Toate acestea ofera o sursa de energie pentru pentru persoanele care efectueaza antenamente intense si doresc sa-si creasca performanta fizica.

ALLST 100% Whey Protein 2270 g contine proteine din zer sub doua forme: concentrat proteic din zer si izolat proteic din zer. Proteinele din zer se digera rapid si sunt bogate in aminoacizi esentiali - aminoacizi care nu pot fi sintetizati de organism, fiind procurati exclusiv din alimente. Acest produs este destinat celor care urmaresc mentinerea si cresterea masei musculare, printr-o combinatie de antrenamente si alimentatie optima.

Detalii ale produsului..

Opinia clientilor (0)

Fara recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.