• -15%
Pachet masa musculara ALL STARS

Pachet masa musculara ALL STARS

Pachetul contine:

- ALLST ULTIMATE MASS 2270 g

- ALLST TEST X, 150 caps

- ALLST BCAA POWDER 500 g

PMM01
467,50 lei 550,00 lei -15%
.

Descriere

Acest pachet este destinat celor care doresc sa ofere suport nutritional cresterii masei musculare.

ALLST ULTIMATE MASS 2270 g ajuta la cresterea masei musculare, multumita amestecului de glucide, proteinelor din zer de inalta calitate si complexului de multivitamine.

ALLST TEST X, 150 caps contine o combinatie de extract de Tribulus Terrestris, acid D-aspartic (DAA), maca, vitamina C, magneziu si zinc. Zincul contribuie la mentinerea concentratiilor normale de testosteron din sange.

ALLST BCAA POWDER 500 g contine cei trei aminoacizi cu catena ramificata - L-leucina, L-izoleucina si L-valina. Acestia au mai multe efecte benefice, printre care se numara protejarea masei musculare, cresterea nivelului de rezistenta si refacerea tesuturilor musculare.

Detalii ale produsului..

Opinia clientilor (0)

Fara recenzie

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.