Pre Workout Berserker Zero Powder

Pre Workout Berserker Zero Powder

Ingrediente active per jumătate de linguriţă (3,5 g):

Cafeină 193,75 mg
Extract de guarana 42,5 mg din care cafeină 4,25 mg
Extract de Panax ginseng 42 mg
Taurină 37,5 mg
Extract de ceai negru 25 mg din care cafeină 2 mg
L-tirosină 25 mg
Extract de ghimbir 20 mg
Niacină (acid nicotinic) 15 mg
Extract de piper negru 2,65 mg
Policosanol 0,5 mg

Alte ingrediente: dextrină; acidifiant - acid citric; aromă; colorant - E150d; îndulcitori - sucraloză, glicozide ale steviolului........q.s.

Poate conţine urme de lupin, ouă, gluten, lapte şi soia.

Cafeină totală 200 mg

Aroma
RXS549
68,00 lei
.

Descriere

Berserker Zero Powder este un produs destinat utilizării înainte de antrenament, cu rolul de a mări forţa, rezistenţa şi concentrarea.
Cafeina ajută la creşterea concentrării şi atenţiei, mărirea capacităţii de efort, reducerea dificultăţii percepute în timpul exerciţiilor.
Pe lângă cafeină, Berserker Powder Zero conţine şi guarana şi ceai negru, plante bogate în cafeină.
Panax ginseng este utilizat cel mai des ca adaptogen, pentru mărirea performanţelor fizice şi pentru promovarea vitalităţii.
Taurina - un aminoacid cu o grupare sulfonică - joacă un rol important la nivelul creierului, inimii, ochilor şi sistemului vascular. Ajută la înlăturarea senzaţiei de oboseală.
L-tirosina este un aminoacid ce intră în compoziţia proteinelor, dar pe lângă aceasta este şi un precursor al unor mesageri chimici produşi de celulele sistemului nervos (neurotransmiţători) - dopamina, catecolaminele, melanina, tiroxina şi tiramina.
Vitamina B3 contribuie la metabolismul energetic normal, funcţionarea normală a sistemului nervos şi reducerea oboselii.
Piperul negru are potenţial antioxidant
Informaţii nutriţionale : 100 g / 3,5 g (jumătate de linguriţă pulbere)
Valoare energetică 982 kJ (236 kcal) / 34,5 kJ (8,5 kcal)
Grăsimi 0 g / 0 g  din care acizi graşi saturaţi 0 g / 0 g
Glucide 18 g / 0,65 g din care zaharuri 6,3 g / <0,5 g
Proteine 0,9 g / <0,5 g
Sare 0,24 g / 0,01 g


Pulbere. Cantitate netă 250 g


Supliment alimentar cu cafeină, aminoacizi, extracte de plante şi vitamine - aromă de ceai cu piersici. Cu îndulcitori. Conţine cafeină. Nu se recomandă pentru copii şi femei însărcinate.

125 ml băutură preparată conţin 200 mg cafeină

Mod de administrare: ca supliment alimentar, amestecaţi jumătate de linguriţă de pulbere (3,5 g) cu 125 ml apă într-un shaker timp de 20 de secunde. Consumaţi o dată pe zi, înainte sau în timpul antrenamentuluiDetalii ale produsului

Opinia clientilor (0)

Fara recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.