Pre workout UPPER, 440g

Pre workout UPPER, 440g

1 Recenzie

Este un supliment alimentar pre-antrenament (pre-workout) ce sprijina capacitatea de efort si concentrarea, oferind suportul nutritional pentru antrenamente intense.

Contine:

Aminoacizii L-citrulina si L-arginina

Glutamina

Taurina

Extracte de plante: salcie, ginseng siberian, Rhodiola rosea, ceai verde, Schisandra chinensis, piper negru

200 mg cafeina in portia zilnica de 22 g

Fara creatina si beta alanina

Continutul unui flacon este suficient pentru 20 de zile

Fabricat in Germania

Aroma
RXS392
175,00 lei
.

Descriere

L-citrulina si L-arginina se numara printre precursorii oxidului nitric. Acest compus dilata vasele de sange si le face mai flexibile, marind cantitatea de sange pe care inima o poate pompa si astfel mareste si cantitatea de oxigen si nutrienti care pot fi transportati in muschi. Imbunatatirea fluxului sanguin este benefica si pentru activitatea musculara, ajutand la dezvoltarea acestora.

Taurina - un aminoacid cu o grupare sulfonica - joaca un rol important la nivelul creierului, inimii, ochilor si sistemului vascular. Ajuta la inlaturarea senzatiei de oboseala.

L-glutamina este un aminoacid prezent in sange si celulele musculare, ajuta la recuperarea muschilor dupa antrenament.

S-a raportat faptul că glicozidele specifice din ginsengul siberian (Eleutherococcus senticosus) - numite eleuterozide - pot creşte rezistenţa, având efecte benefice şi asupra performanţelor mentale.

Rhodiola rosea este o planta bienala cultivata la latitudini mari si altitudini ridicate, cu numeroase utilizari traditionale in Asia (Mongolia, Rusia) si Europa. Planta se utilizeaza in special ca adaptogen, respectiv pentru imbunatatirea performantelor fizice si mentale.

Ceaiul verde este un aliment bogat in nutrienti precum polifenolii, catechinele, epigalocatechinele. Se considera ca acestia sunt responsabili pentru multitudinea de efecte pozitive ale ceaiului verde, cum sunt sprijinirea functionarii sistemului imunitar sau cardio-vascular. Pe langa acestea, polifenolii prezinta si potential antioxidant.

Cafeina ajuta la cresterea concentrarii si atentiei, marirea capacitatii de efort, reducerea dificultatii percepute in timpul exercitiilor.

Upper - Orange

Pulbere. Cantitate netă 440 g

Supliment alimentar cu aminoacizi, extracte de plante şi cafeină - aromă de portocale. Cu îndulcitori. Conţine cafeină. Nu se recomandă pentru copii, femei însărcinate sau care alăptează, diabetici şi persoane sensibile la cafeină. O porţie (22 g, 2 linguri) conţine 200 mg cafeină.

Ingrediente active per porţie (22 g, 2 linguri):

L-citrulină 6 g

Alfa-cetoglutarat de arginină 5,5 g

Taurină 2,0 g

Alfa-cetoglutarat de glutamină 2,0 g

N-acetil-L-tirosină 2,0 g

Extract din scoarţă de salcie (Salix alba) 0,5 g

Extract de ginseng siberian (Eleutherococcus senticosus) 400 mg

Extract de Rhodiola rosea 350 mg

Extract de ceai verde (Camellia sinensis) 250 mg

Extract de Schisandra chinensis 210 mg

Cafeină 200 mg

Extract de piper negru (Piper nigrum) 35 mg

Alte ingrediente: aromă; acidifiant - acid citric; colorant - beta caroten; extract de turmeric; îndulcitori - sucraloză, glicozide ale steviolului; inulină............q.s.

Poate conţine urme de soia, lapte, lupin, gluten şi ou.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, adăugaţi 22 g (2 linguri) de pulbere într-un shaker care conţine 400 ml apă rece şi agitaţi bine pentru 20 de secunde. Consumaţi 1 porţie (22 g) înainte de antrenament. 

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1711 / 19.06.2018

Detalii ale produsului..

Opinia clientilor (1)

1 Recenzie

Flavius
Forta exploziva si energie sustinuta. Se simte diferenta. Un pre workout bun cu ingredientele necesare pentru cresterea performantei!
on

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.