• -30%
T-SIZE PUMP SYN, 600g

T-SIZE PUMP SYN, 600g

09/2020

Este un supliment alimentar pre-workout de ultima generatie, cu dextroza, creatina, aminoacizi si guarana, cu rolul de a mari forta exploziva, creste volumul muscular, optimiza productia de ATP si de a accelera recuperarea rapida.
Stimuleaza productia de oxid nitric si imbunatateste fluxul sanguin catre muschi. O cutie contine 30 portii.

Aroma
RXS215
115,50 lei 165,00 lei -30%
.

Descriere

SynTech
SynTsize Pump    SynTsize Pump este un supliment alimentar creat pentru a fi utilizat inaintea antrenamentelor, cu rolul de a mari forta, volumul muscular, optimiza productia de ATP si de a accelera recuperarea in urma exercitiilor fizice intense. Aceste scopuri sunt atinse multumita ingredientelor sale, printre care se numara precursori ai oxidului nitric (abreviat in limba engleza NO) si substante care contribuie la functionarea optima a muschilor si a sistemului nervos.
    Alfa-cetoglutaratul de arginina este transformat in azot in organism. Un nivel mai crescut al azotului mareste fluxul de sange in muschi, accelerand astfel recuperarea si mareste forta in timpul exercitiilor fizice intense; un nivel crescut al azotului este benefic si pentru dezvoltarea masei musculare.
    Malatul de citrulina este un compus care joaca un rol important in echilibrul NO si in alte procese metabolice. Acest compus (oxidul nitric, NO) dilata vasele de sange si le face mai flexibile, marind cantitatea de sange pe care inima o poate pompa si astfel mareste si cantitatea de oxigen si nutrienti care pot fi transportati in muschi.  Malatul de citrulina imbunatateste o seama de procese care au loc in celulele din muschi: echilibrul oxigenului, mareste reutilizarea acidului lactic pentru energie si stimuleaza productia aerobica a ATP-ului. De asemenea, reduce oboseala si mareste performantele.
    Malatul de citrulina mareste si sinteza fosfocreatinei, ceea ce inseamna ca recuperarea intre antrenamente va fi mai rapida, facand posibila o dezvoltare mai rapida a muschilor.
    Combinatia intre alfa-cetoglutaratul de arginina si malat de citrulina este eficienta deoarece creste intensitatea exercitiilor fizice si mareste rezistenta.
    Creatina monohidrat Creapure®  este adaugata cu scopul de a oferi forta si dezvoltare musculara accelerata, imbunatateste performantele in timpul antrenamentelor intense.
Aminoacizii cu catena ramificata (abreviati BCAA in limba engleza, din aceasta clasa facand parte leucina, izoleucina si valina) reprezinta aproximativ 1/3 din constitutia muschilor. Au un rol important in „construirea” masei musculare si impiedicarea catabolismului muscular dupa antrenamente.
    Beta-alanina este un compus care poate tampona acidul lactic si care creste concentratia carnosinei in muschi. O concentratie marita a carnosinei permite, gratie unui numar de mecanisme biochimice, amanarea oboselii musculare intr-un mod eficient. Aceasta concentratie crescuta a carnosinei este utila pentru orice sportiv.
Beta-alanina are efecte benefice asupra performantelor dupa eforturi indelungate, crescand capacitatea de a face efort si nivelul de energie. De asemenea, imbunatateste recuperarea in cazul sportivilor care efectueaza antrenamente intense, stimuleaza circulatia sangelui in muschi si sporeste rezistenta.
Taurina este un tip de „combustibil” pentru muschi si creier, avand un rol important in activitatea acestora. Acest ingredient cu o structura asemanatoare aminoacizilor stimuleaza eliminarea acidului lactic, mareste rezistenta si imbunatateste performantele atletice.
    Combinatia de guarana, cacao si tirosina ofera organismului un suport important in timpul antrenamentelor, deoarece contribuie la imbunatatirea concentrarii, timpului de reactie, vigilentei si ajuta la reducerea oboselii.
    Produsul SynTsize Pump se prezinta sub forma de pulbere, fiind disponibil in doua arome: fructe de padure si fructe tropicale.


SynTsize Pump - Fruit Punch
Pulbere. Cantitate neta 600 g
Supliment alimentar cu aminoacizi si extracte de plante - aroma de fructe. Cu indulcitori. Contine cafeina. Nu se recomanda pentru copii, femei insarcinate sau care alapteaza, persoanelor cu boli renale sau sensibile la cafeina. O masura de pulbere (10 g) contine 55 mg cafeina.

Ingrediente active per masura de pulbere (10 g):
Power & Endurance
   Creatina monohidrat Creapure®    1500 mg
   Beta alanina    1000 mg
   Taurina    750 mg
Double Action NO Matrix
   Alfa-cetoglutarat de L-arginina    1500 mg
   Malat de L-citrulina    1000 mg
Amestec BCAA
   L-leucina    500 mg
   L-izoleucina    250 mg
   L-valina    250 mg
Amestec Focus
   L-tirosina    400 mg
   Extract de guarana (Paullinia cupana)*    250 mg
   *55 mg cafeina
   Extract de cacao (Theobroma cacao)    250 mg

Alte ingrediente: dextroza; emulgator - lecitina din floarea-soarelui; aroma; coloranti - rosu de sfecla, beta caroten; corector de aciditate - citrat trisodic; indulcitor - sucraloza; antiaglomeranti - dioxid de siliciu, bicarbonat de potasiu......q.s.
Poate contine urme de lapte, gluten, soia, oua, arahide si diverse tipuri de nuci si seminte.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, amestecati 2 masuri de pulbere (20 g) cu 400 ml apa si consumati cu 20 de minute inainte de antrenament (contin 111 mg cafeina).

Atentie!
Consultati medicul inainte de a folosi acest produs daca urmati un tratament cu anticoagulante. Ingredientele active din SynTsize Pump pot produce furnicaturi usoare temporare, care sunt inofensive. Continutul flaconului se poate intari putin, fapt care nu afecteaza calitatea produsului. Pentru a readuce produsul la forma de pulbere, agitati flaconul pentru cateva secunde.

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1714 / 19.06.2018


Detalii ale produsului

Reviews

No reviews

S-ar putea sa-ti placa