SYNOXY BOOST 300g

SYNOXY BOOST 300g

SynOxy Boost este un pre-workout ce are scopul de a mari forta si volumul muscular

Cu creatina, malat de citrulina, beta-alanina si extract de plante

O masura de pulbere de 10 g ofera:

3000 mg Creatina monohidrat 

3000 mg Malat de L-citrulina 

2000 mg Beta alanina

500 mg Vinitrox™ 

723 mg extract de guarana (Paullinia cupana) ce contine 159 mg cafeina

Continutul unui flacon este suficient pentru 30 de zile

Fabricat in Belgia

Informatii nutritionale - aroma Blueberry Pear: 100 g / 10 g (1 masura de pulbere)

Valoare energetica 171 kJ (41 kcal) / 17 kJ (4 kcal)

Grasimi 0,2 g / 0,0 g

   din care acizi grasi saturati 0,0 g / 0,0 g

Glucide 4,6 g / 0,1 g

   din care zaharuri 0,6 g / 0,0 g

Proteine 1,3 g / 0,1 g

Sare 2,6 g / 0,26 g

Aroma
RXS169

Descriere

SynOxy Boost este un supliment alimentar recomandat utilizarii inaintea antrenamentelor, cu scopul de a mari forta, volumul muscular, a intarzia instalarea oboselii, a imbunatati concentrarea si de a optimiza productia de ATP (adenozin trifosfat). ATP este o molecula care intervine in producerea de energie, rolul cheie al acestuia fiind cunoscut de mult timp. 

Actiunea produsului se datoreaza prezentei in acest produs a trei ingrediente recunoscute ca precursoare ale oxidului nitric (abreviat NO in limba engleza), un compus ce imbunatateste fluxul sanguin la si de la muschi, asigurand astfel un transport sporit de nutrienti si oxigen. 

Malatul de citrulina, extractele de marul paradisului (Malus pumila) si struguri (Vitis vinifera) sunt ingredientele ce reprezinta precursoare ale oxidului nitric. Cele trei ingrediente sunt mai eficiente impreuna, potentandu-si reciproc efectele (sinergism), decat fiecare in parte, imbunatatind semnificativ forta si amanand instalarea oboselii.

Actiunea celor trei este completata de creatina, beta alanina si cafeina din extractul de guarana (Paullinia cupana).

SynOxy BOOST - Blueberry Pear

Pulbere. Cantitate neta 300 g

Supliment alimentar cu creatina, malat de citrulina, beta alanina si extracte de plante - aroma de afine si pere. Cu indulcitori. Contine cafeina. Nu se recomanda pentru copii, femei insarcinate sau care alapteaza, persoanelor cu boli renale sau sensibile la cafeina. O masura de pulbere (10 g) contine 159 mg cafeina.

Ingrediente active per masura de pulbere (10 g):

Strenght & Power

   Creatina monohidrat 3000 mg

   Beta alanina 2000 mg

NO Matrix

   Malat de L-citrulina 3000 mg

   Vinitrox™ 500 mg

   [Malus pumila, Vitis vinifera (urme de dioxid de sulf, sulfiti)]

Focus

   Extract de guarana (Paullinia cupana)* 723 mg

   * 159 mg cafeina

Alte ingrediente: colorant - carbonat de calciu; corector de aciditate - citrat trisodic; antiaglomeranti - dioxid de siliciu, bicarbonat de potasiu; indulcitor - sucraloza; aroma naturala; aroma...q.s. 

Contine urme de dioxid de sulf, sulfiti. Poate contine urme de lapte, gluten, soia, oua, arahide si diverse tipuri de nuci si seminte.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, amestecati 1 masura de pulbere (10 g) cu 200 ml apa si consumati cu 20 de minute inainte de antrenament (contine 159 mg cafeina).

Atentie! 

Consultati medicul inainte de a folosi acest produs daca urmati un tratament cu anticoagulante. Ingredientele active din SynOxy Boost pot produce furnicaturi usoare temporare, care sunt inofensive. Continutul flaconului se poate intari putin, fapt care nu afecteaza calitatea produsului. Pentru a readuce produsul la forma de pulbere, agitati flaconul pentru cateva secunde.

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 2482 / 29.03.2021

Detalii ale produsului..

Opinia clientilor (0)

Fara recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.