Pachet ALLSTARS Masa Musculara Avansati

Pachet ALLSTARS Masa Musculara Avansati

Pachetul " ALL Stars Masă Musculară Avansaţi" conţine:
- ALLST Amino 2500, 300 caps.
- ALLST Zelltech Fusion, 2000 g
- ALLST 100% Whey Protein 2270 g

PacMasaMusAva

Descriere

Pachetul " ALL Stars Masă Musculară Avansaţi" conţine:
- ALLST Amino 2500, 300 caps.
- ALLST Zelltech Fusion, 2000 g
- ALLST 100% Whey Protein 2350 g

 Acest pachet este destinat persoanelor care doresc obţinerea unei mase musculare bine definite.

ALLST Amino 2500, 300 caps. conţine concentrat proteic din zer şi hidrolizat proteic din zer. Acestea fiind descompuse până la nivel de aminoacizi, care au un rol determinant în creşterea masei musculare. Aportul de aminoacizi în combinaţie cu un program de antrenamente este esenţial pentru cei care urmăresc creşterea nivelului de energie.
 
ALLST Zelltech Fusion, 2000 g.  conţine diverse forme de glucide, creatină, taurină, minerale, vitamine şi extract de scortişoară. Produsul a fost  creat pentru cei care caută o sursă de energie eficientă pentru antenamentele intense. Mineralele din ZellTech Fusion sunt fosforul, potasiul, calciul, magneziul, seleniul şi cromul. Acestea sunt utile tuturor, dar în alimentaţia sportivilor au o importanţă deosebită. Extractul de scortisoară ajută la menţinerea nivelului glucidelor din sânge şi la menţinerea greutăţii corporale.

ALLST 100% Whey Protein 2350 g. conţine proteine din zer sub două forme: concentrat proteic din zer şi izolat proteic din zer. Pe lângă acestea se mai regăsesc în compoziţie: taurină, L-glutamină, L-leucină şi enzime. Acest produs este destinat celor care urmăresc menţinerea şi creşterea masei musculare, printr-o combinaţie de antrenamente şi alimentaţie optimă.

Detalii ale produsului

Opinia clientilor (0)

Fara recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.