AESTHETIC WHEY SYN 1.8kg

AESTHETIC WHEY SYN 1.8kg

Aesthetic Whey a fost creat pentru sportivii care doresc definirea masei musculare. Aesthetic Whey combina proteinele din zer si creatina, imbunatatite cu zinc.

O portie 60g (2 cupe) contine:
- 43g proteine din zer obtinute prin ultrafiltrare
- 4.5g creatina
- 9.2g BCAA's
- 7.4g Glutamina
- 2.2g zahar

Aroma
RXS207

Descriere

Aesthetic Whey contine ingrediente alese pentru cei care doresc sa obtina un fizic estetic. Aceste ingrediente sunt proteinele din zer, L-glicina, creatina monohidrat si zincul.
Proteinele din zer sunt prezente in compozitia produsului Aesthetic Whey sub forma de concentrat proteic, obtinut cu ajutorul filtrarii prin membrane.
L - glicina actioneaza ca neurotransmitator; este un element important in structura celulelor rosii din sange; are rol in procesele de sinteza a creatinei (sursa importanta de energie musculara).
Creatina monohidrat este o substanta prezenta in alimente, in principal in carne, in organism fiind concentrata indeosebi in muschii scheletici, unde este prezenta sub forma libera si sub forma fosforilata.
Zincul este implicat in sinteza normala a proteinelor, componentele esentiale ale fiecarei celule musculare. Participa de asemenea la mentinerea unui nivel normal de testosteron in sange, hormon care este un alt factor important in sinteza proteinelor.
Ingrediente active per masura de pulbere (30 g):
Concentrat proteic din zer 24,44 g
L - glicina 2,25 g
Creatina monohidrat 2,25 g
Zinc (lactat de zinc) 1,4 mg

Alte ingrediente: agent de ingrosare - guma xantan; aroma; colorant - beta caroten; indulcitor - sucraloza; emulgator - lecitina din soia.................q.s.
Contine lapte si produse derivate. Poate contine gluten, crustacee, oua, seminte de susan, nuci.
Mod de administrare: ca supliment alimentar, amestecati 1 masura de pulbere (30 g) cu 200 ml apa. Consumati 2 masuri in fiecare zi a saptamanii. In zilele in care va antrenati, consumati 1 masura dimineata dupa ce va treziti si 1 masura imediat dupa antrenament. In zilele in care nu va antrenati, consumati 1 masura dimineata dupa ce va treziti si 1 masura dupa-amiaza, intre mese.

Atentie!
Nu se administreaza gravidelor, femeilor insarcinate, persoanelor cu afectiuni renale sau copiilor. Consultati medicul inainte de a folosi acest produs daca urmati un tratament cu anticoagulante.

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1343 / 26.09.2016

Detalii ale produsului..

Opinia clientilor (0)

Fara recenzie

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.