SYNOXY BOOST 300g

SYNOXY BOOST 300g

SynOxy Boost este un pre-workout cu scopul de a mari forta si volumul muscular. Contine creatina, malat de citrulina, beta-alanina si extract de plante. O cutie contine 30 portii.
O portie (10g) contine:
-3g creatina monohidrata
-2g beta alanina
-500mg Vinitrox™ (amestec de polifenoli) cu 3g Malat de Citrulina(percursor al oxidului nitric), impreuna cresc productia de oxid nitric cu 50%
-750mg Guarana pentru cresterea energiei si concentrare

Aroma
RXS169
109,00 lei
.

Descriere

SynTech
SynOxy Boost
    SynOxy Boost este un supliment alimentar recomandat utilizarii inaintea antrenamentelor, cu scopul de a mari forta, volumul muscular si de a optimiza productia de ATP (adenozin trifosfat). ATP este o molecula care intervine in producerea de energie, rolul cheie al acestuia fiind cunoscut de mult timp. Actiunea produsului se datoreaza prezentei in acest produs a trei ingrediente recunoscute ca precursoare ale oxidului nitric (abreviat NO in limba engleza), un compus ce imbunatateste fluxul sanguin la si de la muschi, asigurand astfel un transport sporit de nutrienti si oxigen. Aceasta aprovizionare mai eficienta a muschilor poate duce la un nivel mai ridicat de energie si, totodata, la marirea performantelor. Efectul acestora este completat de ingrediente cu rol in dezvoltarea musculaturii slabe si arderea grasimilor, precum si mentinerea concentrarii si reducerea oboselii.
Malatul de citrulina - se numara printre cei trei precursori al oxidului nitric; acest compus dilata vasele de sange si le face mai flexibile, marind cantitatea de sange pe care inima o poate pompa si astfel mareste si cantitatea de oxigen si nutrienti care pot fi transportati in muschi. Imbunatatirea fluxului sanguin este benefica si pentru activitatea musculara, ajutand la dezvoltarea acestora. Efortul depus ajuta la declansarea unor procese care sprijina sinteza de proteine. Pe langa acestea, malatul de citrulina ajuta la scaderea productiei de amoniac si acid lactic, stimuland totodata procesul de recuperare dupa antrenament.
Extractele de marul paradisului (Malus pumila) si struguri (Vitis vinifera) au fost adaugate pentru a completa actiunea malatului de citrulina. Astfel, cele trei ingrediente sunt mai eficiente impreuna, potentandu-si reciproc efectele (sinergism), decat fiecare in parte, imbunatatind semnificativ forta si amanand instalarea oboselii. Pe langa acestea, cele doua extracte de plante se remarca prin continutul de antioxidanti, substante utile impotriva radicalilor liberi, care sunt produsi si in timpul exercitiilor fizice intense.
    Creatina si beta-alanina actioneaza mai eficient impreuna decat creatina singura, ajutand la dezvoltarea masei musculare slabe si la arderea grasimilor. Beta-alanina tamponeaza acidul lactic si creste concentratia de carnosina in muschi. O concentratie marita a carnosinei permite, gratie unui numar de mecanisme biochimice, amanarea oboselii musculare intr-un mod eficient. De asemenea, beta-alanina accelereaza recuperarea si impiedica deteriorarea muschilor.
    Guarana (Paullinia cupana) - continutul de cafeina al acestei plante imbunatateste concentrarea, timpul de reactie si atentia, ajutand si la reducerea oboselii.
    SynOxy Boost este disponibil sub forma de pulbere cu aroma de fructe exotice.
SynOxy BOOST - Exotic
Pulbere. Cantitate neta 300 g
Supliment alimentar cu creatina, malat de citrulina, beta alanina si extracte de plante - aroma exotica
Cu indulcitori. Contine cafeina. Nu se recomanda pentru copii, femei insarcinate sau care alapteaza, persoanelor cu boli renale sau sensibile la cafeina.   O masura de pulbere (10 g) contine 159 mg cafeina.

Ingrediente active per masura de pulbere (10 g):
Strenght & Power
   Creatina monohidrat    3000 mg
   Beta alanina    2000 mg
NO Matrix
   Malat de L-citrulina    3000 mg
   Vinitrox™    500 mg
   [Malus pumila, Vitis vinifera (dioxid de
   sulf, sulfiti)]
Focus
   Extract de guarana (Paullinia cupana)*    723 mg
   * 159 mg cafeina

Alte ingrediente: colorant - carbonat de calciu; corector de aciditate - citrat trisodic; antiaglomeranti - dioxid de siliciu, bicarbonat de potasiu; indulcitor - sucraloza; aroma........q.s.
Contine dioxid de sulf, sulfiti. Poate contine urme de lapte, gluten, soia, oua, arahide si diverse tipuri de nuci si seminte.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, amestecati o masura de pulbere (10 g) cu 200 ml apa si consumati cu 20 de minute inainte de antrenament (contine 159 mg cafeina).

Atentie!
Consultati medicul inainte de a folosi acest produs daca urmati un tratament cu anticoagulante. Ingredientele active din SynOxy Boost pot produce furnicaturi usoare temporare, care sunt inofensive. Continutul flaconului se poate intari putin, fapt care nu afecteaza calitatea produsului. Pentru a readuce produsul la forma de pulbere, agitati flaconul pentru cateva secunde.

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1712 / 19.06.2018

Detalii ale produsului

Opinia clientilor (0)

Fara recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.