ALLST WHEY PROTEIN 908g

ALLST WHEY PROTEIN 908g

Whey Protein conţine proteine de calitate provenite din zer, bogate în aminoacizi esenţiali.
Concentrat proteic din zer şi izolat proteic din zer
Arome delicioase
Poate fi utilizat pentru prepararea shake-urilor sau se poate adăuga la muesli sau iaurt
1 shake preparat din 30 g pulbere conţine:
22 g proteine
numai 2,3 g glucide şi 1,8 g grăsimi pentru aroma Chocolate
Un flacon de 908 g conţine 30 de porţii a câte 30 g

Informaţii nutriţionale - aroma Chocolate: 100 g / 30 g (1 măsură de pulbere)
Valoare energetică 1599 kJ (378 kcal) / 479 kJ (113 kcal)
Grăsimi 6,1 g / 1,8 g
  din care acizi graşi saturaţi 4 g / 1,2 g
Glucide 7,8 g / 2,3 g
  din care zaharuri 5,6 g / 1,7 g
Proteine 73 g / 22 g
Sare 1 g / 0,3 g
BCAA 16,3 g / 5 g

Aroma
RXS565
192,00 lei
.

Descriere

Proteinele contribuie la menţinerea şi creşterea masei musculare.
Proteinele, inclusiv cele din zer, sunt alcătuite din lanţuri lungi de aminoacizi legaţi între ei într-o anumită ordine. La nivelul sistemului digestiv aceste lanţuri lungi sunt descompuse până la aminoacizi, care trec în circulaţia sanguină şi în final ajung şi la muşchi, unde vor fi folosiţi pentru construirea de ţesut muscular nou. Proteinele din zer se digeră rapid şi sunt bogate în aminoacizi esenţiali - aminoacizi care nu pot fi sintetizaţi de organism, fiind procuraţi exclusiv din alimente.
Pentru creşterea masei musculare o combinaţie eficientă o reprezintă antrenamentele regulate, care declanşează procese care duc la creşterea (hipertrofia) muşchilor, respectiv proteinele, care asigură cărămizile pentru construirea noului ţesut muscular.

Whey Protein - Chocolate
Pulbere. Cantitate netă 908 g
Concentrat proteic, pulbere pentru obţinerea unei băuturi - aromă de ciocolată. Cu îndulcitori.

Ingrediente: concentrat proteic din zer; izolat proteic din zer; pulbere de cacao degresată; aromă; agent de îngroşare - gumă xantan; emulgator - lecitine din soia; îndulcitori - acesulfam de potasiu, sucraloză; antiaglomerant - dioxid de siliciu; sare de masă. Conţine lapte şi soia. Poate conţine gluten şi ou.


Instrucţiuni de utilizare: amestecaţi 1 măsură de pulbere (30 g) cu 300 ml lapte degresat sau 250 ml apă într-un shaker. Consumaţi shake-ul Whey Protein la micul dejun, în timpul zilei sau după antrenament. Whey Protein se poate folosi pentru prepararea de shake-uri, poate fi adăugat la muesli, terci, iaurt sau poate fi folosit la pregătirea prăjiturilor sau fursecurilor.

Detalii ale produsului..

Opinia clientilor (0)

Fara recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.