IM PROTEIN CREME, 250g
IM PROTEIN CREME, 250g
IM PROTEIN CREME, 250g
IM PROTEIN CREME, 250g

PROTEIN CREME IM, 250g

Protein Creme fabricat de IronMaxx este un produs ce contine concentrat proteic din zer, o excelenta sursa de proteine bogate in aminoacizi esentiali.

- 24% proteine
- 4% zahar
- fara gluten
- 0,15g sare

Aroma
RXS307
29,00 lei
.

Descriere

Protein Creme fabricat de IronMaxx este un produs ce contine printre ingredientele sale concentrat proteic din zer, o excelenta sursa de proteine bogate in aminoacizi esentiali.
Proteinele sunt componente esentiale ale tuturor formelor de viata, dar in ciuda raspandirii ubicvitare nu toate proteinele sunt sintetizate egale. De-a lungul timpului, unele   s-au remarcat datorita continutului in aminoacizi esentiali, digestibilitatii si absorbtiei eficiente in organism, printre acestea aflandu-se si proteinele din zer. Proteinele indeplinesc mai multe roluri in organism, in lumea sportivilor ajungand cunoscute datorita contributiei lor la mentinerea si dezvoltarea masei musculare – fiind utile atat sportivilor profesionisti cat si celor care doresc sa adopte un stil de viata activ.
Protein Creme se deosebeste de shake-urile clasice cu proteine prin forma sa de prezentare – nu este o pulbere care se amesteca cu apa sau lapte, ci o crema cu aroma de migdale si ciocolata, cocos respectiv ciocolata alba. Astfel este o alternativa pentru cei care doresc un aport suplimentar de proteine dar nu doresc sa consume shake-uri, batoane sau tablete.


Detalii ale produsului

Reviews (0)

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: