IM PROTEIN CREME, 250g
IM PROTEIN CREME, 250g
IM PROTEIN CREME, 250g
IM PROTEIN CREME, 250g
IM PROTEIN CREME, 250g
IM PROTEIN CREME, 250g

PROTEIN CREME IM, 250g

1 buc la oferta, 09/2020 white choco crisp

Protein Creme fabricat de IronMaxx este un produs ce contine concentrat proteic din zer, o excelenta sursa de proteine bogate in aminoacizi esentiali.

- 24% proteine
- 4% zahar
- fara gluten
- 0,15g sare

Aroma
RXS307
27,00 lei
.

Descriere

Protein Creme fabricat de IronMaxx este un produs ce contine printre ingredientele sale concentrat proteic din zer, o excelenta sursa de proteine bogate in aminoacizi esentiali.
Proteinele sunt componente esentiale ale tuturor formelor de viata, dar in ciuda raspandirii ubicvitare nu toate proteinele sunt sintetizate egale. De-a lungul timpului, unele   s-au remarcat datorita continutului in aminoacizi esentiali, digestibilitatii si absorbtiei eficiente in organism, printre acestea aflandu-se si proteinele din zer. Proteinele indeplinesc mai multe roluri in organism, in lumea sportivilor ajungand cunoscute datorita contributiei lor la mentinerea si dezvoltarea masei musculare – fiind utile atat sportivilor profesionisti cat si celor care doresc sa adopte un stil de viata activ.
Protein Creme se deosebeste de shake-urile clasice cu proteine prin forma sa de prezentare – nu este o pulbere care se amesteca cu apa sau lapte, ci o crema cu aroma de migdale si ciocolata, cocos respectiv ciocolata alba. Astfel este o alternativa pentru cei care doresc un aport suplimentar de proteine dar nu doresc sa consume shake-uri, batoane sau tablete.


Detalii ale produsului

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: