Proteinele contribuie la cresterea si mentinerea masei musculare.
Protein & Oats Pancakes reprezinta o alternativa delicioasa pentru cei care doresc sa incerce un alt mod de a-si creste aportul de proteine. O portie de clatite Protein & Oats Pancakes ofera 18,5 g de proteine, aproape de 5 ori cantitatea oferita de clatitele obisnuite.
Proteinele prezente in amestecul pentru clatite oferit de SynTech provin din trei surse excelente: izolat proteic din zer (contine aproape in totalitate proteine care se digera rapid), concentrat proteic din lapte (contine proteine care se digera mai lent), respectiv pulbere de ou (ce contine proteine care se digera mai lent decat cele din lapte, dar si vitamine, minerale).
Proteinele din cele trei surse au si un numitor comun - toate sunt bogate in aminoacizi esentiali, acei aminoacizi care nu pot fi produsi de organism. Din acest motiv, ei trebuie asigurati prin aport alimentar.
Proteinele sunt completate de faina integrala din ovaz. Aceasta contine carbohidrati complecsi si o cantitate mare de fibre, o combinatie ce asigura o digestie mai lenta si implicit o absorbtie mai lenta, respectiv un indice glicemic scazut. Astfel, faina integrala de ovaz ne ofera energie pe parcursul zilei.
Protein & Oats Pancakes - Vanilla
Pulbere Cantitate neta 900 g
Amestec pentru clatite cu proteine, faina integrala de ovaz. Cu zaharuri si indulcitori.
Ingrediente: faina integrala de ovaz (gluten); pulbere de ou; izolat proteic din zer (lapte); concentrat proteic din lapte; dextroza; aroma; fructoza; clorura de sodiu; agenti de ingrosare - guma xantan, guma de celuloza; antiaglomerant - dioxid de siliciu; agent de afanare - bicarbonat de sodiu; indulcitori - sucraloza, acesulfam de potasiu; emulgator - lecitina din floarea-soarelui; scortisoara (Cinnamomum cassia). Contine gluten, ou si lapte. Poate contine urme de soia, arahide si diverse tipuri de nuci si seminte.
Instructiuni de utilizare: amestecati 2 masuri de pulbere (50 g) cu 100 ml apa pana obtineti un aluat omogen. Coaceti clatita pe ambele parti intr-o tigaie unsa si incinsa pana ce ambele parti sunt brun aurii.