SKYR PROTEIN AllSTARS
SKYR PROTEIN AllSTARS

SKYR PROTEIN AllSTARS

Concentrat proteic din zer + brânză tradiţională islandeză de tip Skyr
Două arome delicioase
21,1 g proteine, 3,0 g zaharuri şi 109 kcal per shake (preparat cu apă, aroma Berries & Yoghurt)
Uşor de preparat: amestecaţi cu apă, lapte degresat sau înlocuitori de lapte (lapte de ovăz / migdale)
Poate fi adăugat la muesli, terci, iaurt sau poate fi folosit la pregătirea prăjiturilor sau fursecurilor
Ambalajul conţine 13 porţii a câte 30 g

Informaţii nutriţionale - aroma Berries Yoghurt: 100 g / 30 g (1 măsură de pulbere)
Valoare energetică 1548 kJ (365 kcal) / 464 kJ (109 kcal)
Grăsimi 4,5 g / 1,3 g
  din care acizi graşi saturaţi 2,4 g / 0,7 g
Glucide 10,7 g / 3,2 g
  din care zaharuri 10 g / 3,0 g
Proteine 70,4 g / 21,1 g
Sare 0,65 g / 0,19 g

Aroma
RXS573
149,00 lei
.

Descriere

Proteinele contribuie la menţinerea şi creşterea masei musculare.
Proteinele, inclusiv cele din zer, sunt alcătuite din lanţuri lungi de aminoacizi legaţi între ei într-o anumită ordine. La nivelul sistemului digestiv aceste lanţuri lungi sunt descompuse până la aminoacizi, care trec în circulaţia sanguină şi în final ajung şi la muşchi, unde vor fi folosiţi pentru construirea de ţesut muscular nou. Proteinele din zer se digeră rapid şi sunt bogate în aminoacizi esenţiali - aminoacizi care nu pot fi sintetizaţi de organism, fiind procuraţi exclusiv din alimente.
Pentru creşterea masei musculare o combinaţie eficientă o reprezintă antrenamentele regulate, care declanşează procese care duc la creşterea (hipertrofia) muşchilor, respectiv proteinele, care asigură cărămizile pentru construirea noului ţesut muscular.
Brânza de tip Skyr este o specialitate tradiţională islandeză obţinută din lapte de vacă sau lapte de oaie, produsă încă din epoca vikingilor. Spre deosebire de iaurt, are o consistenţă mult mai fermă. Acest tip de brânză tradiţională are un conţinut de proteine de aprox. 10 g / 100 g şi doar 1 g de grăsimi / 100 g. Dacă dorim să ne completăm alimentaţia cu proteine, brânza de tip Skyr este o alegere ideală.

Skyr Protein - Berries & Yoghurt
Pulbere. Cantitate netă 400 g
Concentrat proteic, pulbere pentru obţinerea unei băuturi - aromă de fructe de pădure şi iaurt. Cu îndulcitori.

Ingrediente: concentrat proteic din zer; pulbere de brânză cremoasă tip Skyr (lapte degresat, culturi lactice, înlocuitor de cheag); aromă (conţine lactoză); coloranţi - pulbere de sfeclă roşie, extract din flori de hibiscus; agent de îngroşare - gumă xantan; emulgator - lecitină din soia; îndulcitori - sucraloză, acesulfam de potasiu; antiaglomerant - dioxid de siliciu. Conţine lapte şi soia. Poate conţine urme de gluten şi ou.

Instrucţiuni de utilizare: amestecaţi 1 măsură de pulbere (30 g) cu 300 ml lapte degresat sau 250 ml apă într-un shaker. Consumaţi shake-ul Skyr Protein la micul dejun, în timpul zilei sau după antrenament. Skyr Protein se poate folosi pentru prepararea de shake-uri, poate fi adăugat la muesli, terci, iaurt sau poate fi folosit la pregătirea prăjiturilor sau fursecurilor.

Detalii ale produsului..

Greutate
400g

Opinia clientilor (0)

Fara recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.