MAG 250 Pure Liquid ALLST, 25ml
MAG 250 Pure Liquid ALLST, 25ml

MAG 250 Pure Liquid ALLST, 25ml

MAG 250 Pure Liquid este un produs ce contine magneziu si vitamina C, doi nutrienti esentiali pentru stilul de viata solicitant al sportivilor.

O fiola contine:
-magneziu 250mg
-vitamina C 120mg
-pachet cu 18 fiole

Pretul este per fiola.

Aroma
RXS188
4,60 lei
.

Descriere


Enzime, se regasesc in structura clorofilei, mentin in limite fiziologice presiunea osmotica a mediilor lichidiene din organism si regleaza echilibrul acido-bazic al organismului.
Magneziul este un element comun in mediu, fiind al treilea element ca abundenta dizolvat in apa de mare, dupa sodiu si clor. Indeplineste roluri importante in majoritatea celulelor, interactionand cu compusi cum ar fi acidul adenozintrifosforic (ATP, compus vital pentru metabolismul energetic) si acizii nucleici (DNA si RNA). Se gaseste si in structura clorofilei din plante.
In organismul adultului se afla aproximativ 25-30 g magneziu, din care circa 60% se afla in schelet. Restul se afla in celule, predilect in mitocondrii si nucleu, precum si in spatiul extracelular. Magneziul participa, alaturi de calciu si fosfor, la asigurarea structurii de rezistenta osoasa, contribuie la echilibrul electrolitic. Pentru sportivi este important prin implicarea sa in metabolismul energetic, energia fiind necesara tuturor proceselor vitale si nu doar antrenamentelor; totodata este implicat in functionarea normala a sistemului nervos, oferind si un suport „mental” antrenamentelor. Deoarece este implicat in functionarea normala a muschilor, magneziul este esential pentru cei care doresc sa efectueze exercitii fizice mai mult sau mai putin intense. Magneziul se poate dovedi util si in perioada de dupa antrenament, deoarece contribuie la reducerea oboselii, dar si la sinteza normala a proteinelor, componente esentiale ale celulelor musculare.
Vitaminele, „aminele vietii” au primit acest nume datorita importantei pe care o au in desfasurarea normala a proceselor fiziologice. Chiar daca nu toate vitaminele cunoscute astazi sunt amine, cum este si cazul vitaminei C, prima vitamina descoperita este o amina si denumirea a ramas neschimbata de atunci. La fel ca si in cazul mineralelor, marea majoritate a vitaminelor nu pot fi sintetizate in organism, de aceea acestea trebuie sa ajunga in organism prin intermediul alimentelor consumate. Exceptii in acest sens sunt vitamina D, care se sintetizeaza in organism, dar doar sub actiunea razelor ultraviolete, si vitamina K – sintetizata in cantitati mai mici de unele bacterii din flora intestinala.
Istoria vitaminei C este legata si de voiajele maritime, sau mai exact de lipsa acesteia. Proviziile care „supravietuiau” un voiaj indelungat pe mare erau in general alimente conservate, prin uscare, afumare sau sarare. Fructele si legumele proaspete, in care se gaseste si vitamina C, lipseau din alimentatia marinarilor, ducand astfel la aparitia unei boli numite scorbut. In secolul XVIII s-a observat ca daca in alimentatia marinarilor se includ fructe precum lime sau lamai sau varza murata, aceasta boala nu apare; astfel s-au obtinut mai multe informatii despre importanta alimentelor in mentinerea sanatatii.
Pe langa participarea sa la sinteza normala a colagenului si mentinerea sanatatii pielii si gingiilor, a carei lipsa a fost constatata de marinari, vitamina C este implicata in numeroase procese fiziologice importante pentru functionarea normala a organismului. Astfel, ea este implicata in metabolismul energetic normal, functionarea normala a sistemului nervos si reducerea oboselii. Pe langa acestea, are un rol important in protectia celulelor impotriva stresului oxidativ; compusi instabili, cum sunt speciile reactive de oxigen, care pot distruge formatiunile celulare sau chiar intreaga celula sunt produsi si in cadrul proceselor metabolice normale, inclusiv in timpul activitatilor fizice. Organismul dispune de mai multe mecanisme pentru a face fata acestor compusi instabili, printre care se numara si unele vitamine.
MAG 250 Pure Liquid este disponibil sub forma de fiole cu lichid, avand aroma de lamaie.
Mod de administrare: ca supliment alimentar, 1 fiola (25 ml) de MAG 250 Pure liquid per zi, amestecata cu apa (aprox. 250 ml), inainte sau dupa antrenament. Agitati bine fiola inainte de consum.
Atentie!
Daca sunteti insarcinata, doriti sa deveniti insarcinata, alaptati, luati orice fel de medicamente sau suferiti de orice afectiune, consultati medicul inainte de a utiliza produsul.
Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1291 / 21.06.2016

MAG 250 Pure Liquid – Lemon
Lichid. Cantitate neta 25 ml
Supliment alimentar cu magneziu si vitamina C – aroma de lamaie
Cu zaharuri si indulcitori.

Ingrediente active per fiola (25 ml):
Magneziu 250 mg
Vitamina C 120 mg


Alte ingrediente: apa; fructoza; acidifiant – acid lactic; concentrat din suc de lamaie; aroma; conservant – sorbat de potasiu; indulcitori – ciclamat de sodiu, zaharina.................q.s.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 1 fiola (25 ml) de MAG 250 Pure liquid per zi, amestecata cu apa (aprox. 250 ml), inainte sau dupa antrenament. Agitati bine fiola inainte de consum.

Atentie!
Daca sunteti insarcinata, doriti sa deveniti insarcinata, alaptati, luati orice fel de medicamente sau suferiti de orice afectiune, consultati medicul inainte de a utiliza produsul.

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1291 / 21.06.2016

Detalii ale produsului

Reviews (0)

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.