ALLST MUSCLE SHAKE, 500ml

MUSCLE SHAKE ALLST, 500ml

Muscle Shake este o bautura pe baza de lapte, cu arome de ciocolata, capsuni si vanilie.
Principalele sale ingrediente sunt laptele degresat si proteinele din lapte. Fiind comercializat sub forma lichida, este util in special celor doresc o bautura gata preparata, fara shaker sau blender.
-39g proteine din lapte
-2g grasimi
-25g carbohidrati

Aroma
RXS246
13,00 lei
.

Descriere

All Stars
Muscle Shake

Muscle Shake este o bautura pe baza de lapte, cu arome de ciocolata, capsuni respectiv vanilie. Principalele sale ingrediente sunt laptele degresat si proteinele din lapte. Fiind comercializat sub forma lichida, este util in special celor doresc o bautura gata preparata, fara shaker sau blender.
    

Se consuma intre mese sau dupa antrenament, un flacon de 500 ml continand 39 g de proteine. Cand vine vorba de cresterea masei musculare, proteinele se amintesc pe primul loc, deoarece sunt „caramizile” care alcatuiesc structurile specifice ale celulelor musculare responsabile de contractii.
 Consumate la momentul oportun in combinatie cu un program de antrenamente, proteinele din lapte ne pot ajuta la indeplinirea scopurilor in culturism sau fitness.
Muscle Shake - Strawberry
Cantitate neta 500 ml. Bautura cu proteine din lapte cu aroma de capsuni.
Cu indulcitor.
Ingrediente: lapte degresat; proteine din lapte; apa; aroma; stabilizatori - guma gelan, caragenan; indulcitor - sucraloza; colorant - carmin. Contine lapte.
Instructiuni de utilizare: agitati bine inainte de consum. Bautura se serveste racita. Consumati 1 sticla (500 ml) Muscle Shake zilnic. Muscle Shake se poate consuma imediat dupa antrenament sau intre mese. A se pastra la frigider dupa deschidere si a se consuma in maxim 1 zi.
Declaratie nutritionala.
        Per 100 ml    Per 500 ml
Valoare    220 kJ /    1100 kJ /
energetica.......    52 kcal...........    260 kcal
Grasimi..........    0,2 g...............    1 g
   acizi grasi
   saturati........    0,2 g...............    1 g
Glucide..........    4,7 g...............    23,5 g
   zaharuri.......    4,7 g...............    23,5 g
Proteine..........    7,8 g...............    39 g
Sare................    0,15 g.............    0,75 gDetalii ale produsului

Reviews (0)

No reviews