BCAA&GLUTAMINE SYN 20G

BCAA&GLUTAMINE SYN 20G

BCAA & Glutamine contine aminoacizi cu catena ramificata (leucina, izoleucina, valina) si glutamina, importanti pentru functionarea optima a muschilor. Este o bautura ''intra workout'' care poate fi luata inainte, in timpul si dupa antrenament, preferata de sportivii care doresc sa adauge aminoacizi in bauturile lor, fara carbohidrati.

O portie ofera:

6,5 g BCAA in raport 8: 1: 1 

5,2 g leucina

0,65 g izoleucina

0,65 g valina

2g L-Glutamina

Fabricat in Belgia

Informatii nutritionale - aroma Orange: 100 g / 10 g (jumatate de plic de pulbere)

Valoare energetica 153 kJ (36 kcal) / 15,3 kJ (3,6 kcal)

Grasimi 0,06 g / 0,01 g

   din care acizi grasi saturati 0,00 g / 0,00 g

Glucide 8,76 g / 0,88 g

   din care zaharuri 0,85 g / 0,09 g

Proteine 0,01 g / 0,00 g

Sare 0,59 g / 0,06 g

Aroma
RXS412

Descriere

Cei trei aminoacizi cu catena ramificata (BCAA) joaca un rol cheie in dezvoltarea si regenerarea muschilor dupa antrenament, deoarece acestia activeaza sinteza de proteine. BCAA - L-leucina, L-izoleucina si L-valina - apartin clasei aminoacizilor esentiali; acesti aminoacizi nu pot fi sintetizati de organismul uman, putand fi procurati numai din alimente.

L-glutamina are efect anti-catabolic si stimuleaza regenerarea muschilor dupa antrenament. L-glutamina este considerata un aminoacid semi-esential deoarece in anumite circumstante organismul uman nu poate produce aceasta substanta in cantitati care sa acopere necesarul, in special cel al sportivilor.

BCAA joaca un rol important si in mentinerea masei musculare, respectiv optimizarea depozitelor de glicogen din muschi. BCAA ajuta si la reducerea catabolismului muscular (descompunerea proteinelor din tesutul muscular) in timpul antrenamentului. Acesti trei aminoacizi pot fi transformati in glucoza atunci cand cantitatea de glicogen din organism scade in timpul antrenamentelor. Atunci cand aceste rezerve de glicogen sunt epuizate, debuteaza catabolismul muscular.

Suplimentarea cu BCAA imediat inainte, in timpul si imediat dupa antrenament accelereaza regenerarea si reduce pierderea masei musculare in timpul antrenamentului, ajuta la cresterea si mentinerea masei musculare, respectiv imbunatateste sinteza de proteine.

BCAA & Glutamine - Orange

Pulbere. Cantitate neta 20 g

Supliment alimentar cu aminoacizi - aroma de portocale. Cu indulcitor.

Ingrediente active per jumatate de plic (10 g):

L - leucina 5200 mg

L - izoleucina 650 mg

L - valina 650 mg

L - glutamina 2000 mg

Alte ingrediente: maltodextrina; corector de aciditate - acid citric; aroma; indulcitor - acesulfam de potasiu, sucraloza; colorant - beta caroten, rosu de sfecla; emulgator - lecitina din floarea-soarelui; aroma naturala.................q.s.

Poate contine urme de lapte, gluten, soia, ou, arahide si diverse tipuri de nuci si seminte.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, amestecati jumatate din continutul acestui plic (10 g) cu 250 ml apa. Consumati inaintea, in timpul sau dupa antrenament.

Atentie!

Consultati medicul inainte de a folosi acest produs daca urmati un tratament cu anticoagulante.

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1638 / 15.03.2018

Detalii ale produsului..

Opinia clientilor (0)

Fara recenzie

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.