• -30%
Glutamin Ultra Strong

Glutamine Ultra Strong, 150 caps

1 buc la oferta, 08/2020

Concentratia intramusculara a glutaminei scade accentuat dupa antrenamente extenuante ca urmare a intensificarii proceselor catabolice.
GLUTAMINE ULTRA STRONG:
-contine 1400mg de glutamina/capsula
-concentratie maxima, capsule XXL(tricaps)
-ajuta la mentinerea masei musculare

RXS367
53,90 lei 77,00 lei -30%
.

Descriere


Aminoacidul L-glutamina a fost izolat pentru prima data in 1883. Are o raspandire ubicvitara, atat sub forma libera, cat si legata. Joaca un rol cheie in numeroase functii ale organismului. Este precursorul acidului glutamic care, la randul sau, este precursorul GABA (neurotransmitator). De asemenea, L-glutamina este aminoacidul liber care se afla in cea mai mare cantitate in sange si in celulele musculare. Reprezinta 61% din totalul de aminoacizi prezenti in celulele musculare. In structura sa exista doua grupari aminice (cu azot) dintre care unul se elibereaza usor si astfel este principalul “caraus” al azotului in celule. Se cunoaste faptul ca 35 % din azotul care accede in celula musculara este transportat de glutamina. Azotul, odata ajuns in celule, va fi utilizat in procesele de sinteza si crestere.
Concentratia intramusculara a glutaminei scade accentuat dupa antrenamente extenuante ca urmare a intensificarii proceselor catabolice. S-a observat ca suplimentarea organismului cu glutamina in asemenea situatii a condus la restabilirea echilibrului azot- azotat si a asigurat o sinteza proteica normala in muschi. Cu cat nivelul glutaminei in tesutul muscular este mai mare, cu atat posibilitatea “colapsarii” muschilor dupa efort fizic intens este mai redusa.


Glutamine Ultra Strong
150 capsule. Cantitate neta 239,7 g
Supliment alimentar cu L-glutamina

Ingrediente active per capsula:
L-glutamina 1400 mg

Alte ingrediente: gelatina din vita (capsula); antiaglomeranti - stearat de magneziu, dioxid de siliciu; coloranti - dioxid de titan E 171, oxizi si hidroxizi de fier E 172............q.s.
Poate contine urme de gluten, lactoza, oua si soia.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 2 capsule de 3 ori pe zi, cu cate 250 ml apa. Pentru cele mai bune rezultate luati 2 capsule dimineata imediat dupa ce va treziti, 2 capsule dupa antrenament si 2 capsule cu 15 minute inainte de culcare.

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews