ASHWAGANDHA 60caps, ACTIVLAB

ASHWAGANDHA 60caps, ACTIVLAB

Capsule cu Ashwagandha, ginsengul indian

300 mg extract din radacina de Ashwagandha in fiecare capsula

Imbunatateste rezistenta organismului la stres

Sprijina functionarea sistemului imunitar

Continutul unui flacon este suficient pentru 60 de zile

Fabricat in Polonia

Descriere

Ashwagandha (Withania somnifera), cunoscuta si sub numele de ginseng indian, este o planta cu numeroase efecte benefice: optimizeaza functionarea sistemului nervos si memoria, imbunatateste rezistenta organismului la stres, este un antioxidant eficient, sprijina functionarea sistemului imunitar, optimizeaza functionarea sistemului reproducator, ajuta la reducerea stresului.

Ashwagandha este un arbust mic ce creste in regiunile uscate din sudul si centrul Asiei, precum si in Africa. Utilizarea diverselor parti ale plantei, e.g. a radacinii, este mentionata in Ayurveda, un sistem traditional de medicina cu origini in India antica. In subcontinentul indian are numeroase utilizari traditionale, fiind folosita pentru promovarea vitalitatii, imbunatatirea fortei musculare, rezistentei si a starii de sanatate in general.

Principalele substante biologic-active din Ashwagandha sunt withanolidele, withanozidele, saponinele de natura steroidica, diversii alcaloizi si lignanamidele. Numeroasele efecte benefice ale plantei sunt atribuite acestor substante.

Ashwagandha

60 capsule Cantitate neta 30 g

Supliment alimentar cu Ashwagandha

Ingrediente active per capsula:

Extract din radacina de Ashwagandha (Withania somnifera) 7% whitanolide 300 mg

     inclusiv whitanolide 21 mg

Alte ingrediente: capsula (gelatina, colorant - dioxid de titan); agent de incarcare - celuloza microcristalina; antiaglomerant - saruri de magneziu ale acizilor grasi.....q.s.

Poate contine derivate din: cereale care contin gluten, soia, lapte.

Mod de administare: ca supliment alimentar, 1 capsula pe zi, preferabil la culcare. 

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 2083 / 13.11.2019Detalii ale produsului..

Opinia clientilor (0)

Fara recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.