CALIVITA ACIDOPHILUS, 100caps

CALIVITA ACIDOPHILUS, 100caps

Lactobacillus acidophilus este o bacterie lactica extrem de rezistenta si benefica pentru mentinerea sanatatii sistemului gastrointestinal, inlocuind bacteriile probiotice care se pierd zilnic si participand la activitatea sistemului imunitar. Va ajuta sa protejati flora bacteriana normala a tractului digestiv, astfel incat sa puteti sprijini in mod eficient functionarea sanatoasa a sistemului digestiv. Produsul nostru, Acidophilus, contine in plus si seminte de psyllium. Aceste fibre fermenteaza in intestinul gros, ceea ce contribuie la functionarea bacteriilor benefice care populeaza acest tract al sistemului digestiv.

Bacteriile probiotice, precum Lactobacillus acidophilus, continute de produsul Acidophilus ajuta sistemul imunitar in realizarea protectiei impotriva agentilor patogeni, pot scurta durata infectiilor si a simptomelor neplacute ce le insotesc, pot reduce riscul de aparitie a unor afectiuni alergice si, mai mult decat atat, pot fi foarte eficiente in tratarea unui nivel ridicat al colesterolului.

GS_FL0027
98,79 lei
.

Descriere

Cu proximativ 100 de ani in urma, savantul Eli Metchnikoff, distins cu Premiul Nobel, a descoperit ca, in anumite zone din sudul Europei, oamenii traiesc cu mult mai mult decat in altele. Cercetarile sale au dus la concluzia ca laptele acru, la prepararea caruia participa si o anumita bacterie, ocupa un loc foarte important in alimentatia acestor oameni. Aceasta bacterie era prezenta in permanenta in tubul digestiv al localnicilor, deoarece consumul de lapte acru se facea regulat.
Metchnikoff a denumit aceasta bacterie Lactobacillus bulgaricus. Cercetarile ulterioare au dovedit ca exista o bacterie mai importanta decat aceasta, Lactobacillus acidophilus sau, mai pe scurt, Acidophilus, care reuseste sa reziste in intestin 10 zile sau chiar mai mult. Acest lucru este foarte important, deoarece majoritatea bacteriilor utile dispar din intestin in mai putin de cinci zile, daca nu li se asigura in mod continuu acid lactic sau galactoza.
Acidophilus are meritul de a crea un mediu necorespunzator diferitilor agenti patogeni, cum ar fi: micrococi, clostridii, colibacili si fungi. Un alt avantaj pe care il ofera este si faptul ca ajuta la sintetizarea in interiorul tubului digestiv a colicinei, un antibiotic slab, dar care preintampina in numeroase randuri necesitatea tratamentului cu antibiotice.
Acidophilus reduce nivelul colesterolului, contribuie la asimilarea lactoalbuminelor, aminoacizilor, grasimilor si a lactozei. Are un rol si in sinteza vitaminelor B, atat de importante pentru organism.
Antibioticele administrate pe cale orala distrug flora intestinala utila si provoaca inmultirea fungilor Candida albicans, generand diaree, constipatie sau alte dereglari ale digestiei. Micozele provocate de acesti fungi pot aparea la nivelul cavitatii bucale, plamanilor, degetelor mainilor si picioarelor si al vaginului. In urma tratamentelor indelungate cu antibiotice, micozele, aparute ca efect secundar, au devenit o boala foarte frecventa. Studii statistice au aratat ca majoritatea locuitorilor oraselor si 60-80 % din elevii de scoala medie sufera de dermatomicoze. Aceste boli pot fi eradicate in decurs de numai cateva saptamani cu o doza mare de Acidophilus.
Prin utilizarea acestui preparat dispare mirosul neplacut al gurii, provocat de anumite procese biologice desfasurate in intestin. De asemenea, ajuta si in cazurile de acnee sau alte boli dermatologice. Utilizarea sistematica a acestui produs asigura un efect depurativ (curatarea intestinelor).
Stiinta din zilele noastre nu cunoaste nici un tip de Acidophilus daunator omului. Consumul acestui produs este recomandat pentru reechilibrarea florei intestinale dupa tratament antibiotic, acnee si boli dermatologice (scade riscul aparitiei eczemelor si psoriazisului), herpes, tulburari digestive (constipatie, unele complicatii ale patologiei biliare, gastrite, indigestii), halena (mirosul neplacut al gurii), hipercolesterolemie si carenta de vitamine din grupul B.
Produsul AC-Zymes PLUS contine pe langa Lactobacillus acidophilus inca 5 tipuri de probiotice, 3 specii de Lactobacillus - L. bulgaricus, L. plantarum respectiv L. rhamnosus si 2 de Bifidobacterium - B. longum respectiv B. breve. Pe langa speciile de probiotice, contine si un prebiotic, sub forma fructo-oligozaharidelor; acestea reprezinta o sursa de hrana pentru probiotice.
Atentie! In cazul diareei, administrarea preparatului timp de 5-6 zile este de ajuns pentru restabilirea florei intestinale. In cazul micozelor profunde (infectii dermatologice sau ginecologice), impreuna cu si dupa tratamentul local, Acidophilus se poate administra luni de zile in doze de intretinere (1-2 capsule zilnic). La tratamentul micozelor pot contribui usturoiul si aminoacidul numit arginina.


Acidophilus
Supliment alimentar probiotic cu extract vegetal
100 capsule Cantitate neta 62,50 g

Ingrediente active per capsula:
Lactobacillus acidophilus viabili 2 miliarde
Mucilagiu din seminte de
Plantago ovata 100 mg
Alte ingrediente: agent de ingrosare - faina de orez; gelifiant - gelatina; antiaglomeranti - acid stearic, stearat de magneziu, dioxid de siliciu ............q.s.
Variatia ingredientelor +/- 5%
Mod de administrare: ca supliment alimentar, 1 capsula zilnic sau conform recomandarilor.
Notificare MSP/CRSPT/ Seria AB/ nr. 0753/12.02.2013

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews