CALIVITA MAGNEZI B6, 90tab

CALIVITA MAGNEZI B6, 90tab

GS_CV0163
67,85 lei
.

Descriere

Magneziul este unul dintre cele mai importante minerale din organism, fiind esential pentru numeroase procese biologice. Un organism adult contine aproximativ 24 grame de magneziu, din care jumatate se gaseste in oase, iar restul in celule si tesuturi. Magneziul este necesar pentru mai mult de 300 de procese biologice si mai multe functii ale organismului uman. Este utilizat de celule pentru generarea de energie. De asemenea, este important pentru sanatatea sistemului imunitar, pentru oase si dinti, pentru functionarea normala a sistemului circulator si nervos. Are un rol important si in contractia muschilor, precum si in metabolismul proteinelor si carbohidratilor. Magneziul este vital pentru regularizarea presiunii arteriale si mentinerea sanatatii inimii.
Deficienta de magneziu afecteaza absorbtia calciului in organism, ceea ce poate duce la deficienta de calciu, crescand riscul de osteoporoza. Se cunoaste faptul ca deficienta de magneziu este asociata cu numeroase afectiuni, printre care spasmele musculare, osteomalacie, afectiuni renale, tulburari de somn, afectiuni gastro-intestinale, pierderea poftei de mancare, tahicardie.
Foarte importanta este si forma chimica sub care se prezinta magneziul, deoarece poate influenta semnificativ absorbtia si utilizarea sa. Suplimentul alimentar MagneZi B6 fabricat de CaliVita International contine magneziu legat organic, sub forma de citrat, una dintre formele cele mai usor de utilizat de catre organism.
In suplimentele alimentare, cel mai des, alaturi de magneziu se gaseste si vitamina B6, deoarece faciliteaza absorbtia magneziului, actionand sinergic cu acesta. In plus, vitamina B6 are, de asemenea, rol in metabolismul proteinelor, glucidelor si lipidelor si in functionarea normala a sistemului nervos si muscular.
Zincul este un alt element important pentru mentinerea sanatatii, o deficienta chiar nesemnificativa a acestuia putand crea numeroase probleme. Este necesar pentru activarea a numeroase enzime, pentru diviziunea celulara, dezvoltarea tesuturilor conjunctive, functionarea adecvata a sistemului imunitar, mineralizarea oaselor, functionarea corecta a glandei tiroide, iar prin proprietatile sale antioxidante combate procesele oxidative din organism.
Suplimentul alimentar MagneZi B6 se adreseaza persoanelor care depun efort fizic intens, de ex. sportivilor sau celor care desfasoara munci fizice grele, persoanelor care depun un efort mental intens, precum si celor care doresc sa aiba mai multa energie in zilele epuizante.

MagneZi B6
Supliment alimentar cu minerale si vitamine
90 tablete. Cantitate neta 108,45 g

Ingrediente active per tableta
Magneziu 100,00 mg
Zinc 5,00 mg
Vitamina B6 5,00 mg
Alte ingrediente: stabilizator – celuloza microcristalina; antiaglomerant – acid stearic; agent de incarcare – croscarmeloza sodica; antiaglomerant – dioxid de siliciu; agent de glazurare – hidroxipropil metilceluloza; antiaglomerant – stearat de magneziu; agenti de glazurare – triacetin, propilenglicol...............q.s.

Variatia ingredientelor +/- 5%

Mod de administrare: ca supliment alimentar, se consuma 1 tableta pe zi, sau conform indicatiilor medicului dumneavoastra.

Atentie !
Persoanele cu afectiuni renale trebuie sa ceara avizul medicului specialist inainte de a consuma produsul !

Notificare MS/CRSPT/ Seria AB/ nr. 0590/07.12.2011

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews