CALIVITA MEGA QPROTECT, 90tab

CALIVITA MEGA QPROTECT, 90tab

GS_FL0091
126,39 lei
.

Descriere

Viata noastra este din ce in ce mai expusa factorilor nocivi din mediul inconjurator. Acestia apartin unor categorii variate: de la radiatiile solare si cele provenite din numeroase accidente ce implica substante radioactive, pana la substante cancerigene din alimente. Pentru a evita actiunea nefasta a agresorilor externi, CaliVita International ofera un produs care are in compozitia sa un complex de substante antioxidante, dozate eficient pentru a lupta impotriva poluantilor care pot afecta organismul.
Produsul Mega qProtect contine, pe langa beta-caroten, vitaminele E si C, seleniu, si extract de Ginkgo biloba (sub forma de extract standardizat in concentratie crescuta), si alti componenti care vor fi prezentati in continuare.
Licopenul este o substanta biologic-activa cu efecte benefice asupra functionarii aparatului cardiovascular, optimizarii functiilor metabolice la varstnici, si este necesara persoanelor cu expunere indelungata la actiunea radiatiilor solare, vegetarienilor, precum si celor cu imunitate scazuta.
Glutationul redus este unul din componentii esentiali ai ciclului de eliminare a substantelor reziduale din organism.
L-cisteina este un aminoacid important in sinteza glutationului, fiind si un factor important in detoxifiere la fumatori, alcoolici si la cei expusi la substante poluante. Contribuie la mentinerea sanatatii sistemului cardiovascular.
Coenzima Q10 este un component cu actiune pozitiva la nivelul membranelor celulare.
Mineralele din compozitie sunt recunoscute pentru efectele lor benefice asupra sanatatii organismului: manganul protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ si contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos; zincul contribuie, printre altele, la metabolismul acido-bazic normal, la functia cognitiva normala, la sinteza normala a ADN-ului, iar seleniul, la functionarea normala a glandei tiroide, la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si la functionarea normala a sistemului imunitar.
Acidul alfalipoic si extractele de ceai verde si afine completeaza compozitia produsului, avand rol important in eliminarea toxinelor acumulate intr-un organism expus zilnic unui intens stres extern.
Extractul de Ginkgo biloba are, pe langa efectul antioxidant, si numeroase alte actiuni benefice: imbunatateste circulatia cerebrala si periferica, reduce nivelul colesterolului seric si actioneaza ca un trofic pentru celulele nervoase; imbunatateste performantele cognitive si memoria, ceea ce ajuta in perioadele de efort mental sau psihic intens. Este un tonifiant general. Imbunatateste microcirculatia sanguina, are efect vasodilatator, crescand fluxul sanguin la cei cu impotenta si imbunatatind chiar si deficientele de auz.
Suplimentul alimentar Mega qProtect, prin numeroasele sale efecte benfice, poate intarzia efectele nedorite ale imbatranirii si poate contribui la imbunatatirea calitatii vietii.

Mega qProtect
Supliment alimentar cu vitamine, minerale, aminoacizi si extracte de plante
90 tablete = 107,28 g

O tableta contine:
Vitamina C 100,00 mg
(din ascorbat de calciu si
ascorbil 6-palmitat )
L-cisteina 50,00 mg
Vitamina E 50,00 mg
L-glutation 10,00 mg
Extract de Ginkgo Biloba
(24% flavonoglicozide
standard) 10,00 mg
Extract de ceai verde
(20% polifenoli) 7,50 mg
Beta-caroten 5,00 mg
Coenzima Q10 5,00 mg
Zinc (citrat) 4,00 mg
Complex licopenic 2,50 mg
Extract de afine
(25% antocianine) 2,50 mg
Mangan (gluconat) 1,00 mg
Retinol 0,75 mg
Acid alfalipoic 50,00 mcg
Seleniu
(L-seleniumetionina) 25,00 mcg

Variatia ingredientelor +/- 5%

Alte ingrediente: colorant - carbonat de calciu; stabilizator - celuloza microcristalina; agent de afanare - croscarmeloza sodica; antiaglomeranti - acid stearic, dioxid de siliciu, stearat de magneziu; agent de glazurare - glazura farmaceutica, talc...............q.s.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 2-4 tablete pe zi, dupa mese sau in functie de recomandari.

Notificare MS/CRSPT/ Seria AB/ nr. 0773/ 20.02.2013

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews