CALIVITA ORGANIC NONI, 946ml

CALIVITA ORGANIC NONI, 946ml

Morinda citrifolia (noni, in limba populatiilor din Polinezia) este un fruct exotic, foarte special, care contine cateva substante de importanta vitala. 

 

Organic Noni este un produs complex creat sa ofere suport sanatatii voastre, fiind bogat in vitamine, aminoacizi si minerale. Acestea stimuleaza functionarea sanatoasa a celulelor si reduc procesele inflamatorii ce apar in organism. Contribuie la realizarea functiei de detoxifiere a ficatului si, in plus, au efecte antibacteriene, antivirale si antimicrobiene.

 

Provenit din ferme ecologice, sucul Organic Noni este imbogatit cu  trei super fructe - struguri albi, cirese negre si rodii. Acestea la randul lor provin de la ferme certificate ecologic. Cele trei fructe imbunatatesc gustul produsului, dar in acelasi timp sunt surse excelente de antioxidanti, ajuntand si in acest fel mentinerea sanatatii noastre.

GS_CV0200
228,86 lei
.

Descriere

Noni sau Morinda citrifolia este originara din Asia, Australia si unele insule din Pacific. Este un arbust mic, peren. Fructul este ovoid, galben cand este copt, are un gust amar si miros intepator, dezagreabil. A fost adus in Hawai de catre primii polinezieni. Remarcabilele sale proprietati benefice asupra sanatatii erau cunoscute de peste 2000 de ani in Polinezia, China, India etc. Devine cunoscut in SUA ca si supliment alimentar sub forma de lichid, avand un gust placut prin adaos de sucuri naturale (zmeura, afine etc.).
Principalii compusi izolati din Noni sunt: morindonul; morindinul; terpenoizii; L-asperulosida; seleniul; acubina; alazarina si antrachinonele, avand rol antibacterian; acidul capronic si caprilic - cu rol in digestie; serotonina; scopoletina - cu rol in combaterea anxietatii, depresiei, tulburarilor obsesivo-fobice, tulburarilor de somn, durerii, schizofreniei, migrenelor, controlul apetitului si al comportamentului sexual; damnacantalul - avand actiune anticancerigena prin inhibarea multiplicarii celulelor precanceroase si prin stimularea formarii celulelor T ale sistemului imunitar; alcaloizii (xeronina); proxeronaza - enzima care elibereaza xeronina din proxeronina.
Produsul NONI actioneaza sinergic cu alte suplimente alimentare sau cu o medicatie specifica.
Principala substanta biologic-activa din acest fruct este xeronina, un alcaloid prezent in toate celulele sanatoase ale plantelor, animalelor si microorganismelor. Are efect benefic asupra organismului in doze de picogram si actioneaza la nivel molecular. Conform teoriei cercetatorului Dr. Ralph M. Heinicke (de la Universitatea Hawai), cel mai mare expert din lume in Morinda citrifolia si descoperitorul acestui alcalAoid, xeronina actioneaza asupra proteinelor specifice din celule. Avand in vedere faptul ca proteinele au functii diferite in organism, aceasta substanta poate cauza un numar impresionant de mare de raspunsuri fiziologice. Actiunea exercitata de xeronina asupra unei persoane depinde de nivelul xeroninic al tesuturilor persoanei respective. Daca nivelul xeroninei este suboptimal, raspunsul organismului la administrarea de NONI va fi miraculos.
Xeronina NU este un panaceu universal. Doar afectiunile cauzate de nivelul scazut al xeroninei vor putea fi rezolvate.
Noni este un produs energizant si tonifiant; scade febra - indiferent de cauza acesteia; regleaza tensiunea arteriala si somnul; creeaza o stare de buna dispozitie; intareste sistemul imunitar; este adaptogen etc.
Noni se comercializeaza sub doua forme: lichida si capsule. In cazul formei lichide, exista doua variante de comercializare: Polinesian Noni si Organic Noni. Polinesian Noni este obtinut din fructe crescute in natura, in vreme ce Organic Noni este obtinut din fructe provenite de la o ferma certificata ecologic.

Organic Noni
Supliment alimentar cu Noni
946 ml

O lingura (15 ml) contine:
Pulpa din fruct de Noni organic 6000 mg
(Morinda citrifolia)

Alte ingrediente: aroma naturala de zmeura organica; acidifiant - acid citric.............q.s.
Variatia ingredientelor +/- 5%

Mod de administrare: ca supliment alimentar, doua linguri pe zi sau conform recomandarilor medicului.

Notificare MSP/CRSPT/ Seria AB/ nr. 0642/ 12.04.2012

Detalii ale produsului

Opinia clientilor (0)

Fara recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.