CALIVITA PARAPROTEX, 100tab

CALIVITA PARAPROTEX, 100tab

GS_CV0114
143,75 lei
.

Descriere

Organismul uman poate fi considerat ca un “instrument biologic sofisticat” si superinteligent care, daca este bine intretinut si ingrijit, nu va permite nici o invazie microbiana patogena sau parazitara care sa ii perturbe activitatea. In cazul in care se secreta acizi gastrici si biliari in cantitati suficiente, si sunt prezente si bacteriile intestinale “utile”, organismul poate elimina toat e toxinele, deoarece sistemul sau de aparare este alimentat adecvat si functioneaza normal.
In zilele noastre, inmultirea si raspandirea diversilor paraziti devine o problema tot mai mare, chiar si in tarile dezvoltate, provocand dureri abdominale, indigestie, malnutritie etc., mai ales la copii. Rezolvarea acestui flagel al vremurilor moderne se poate realiza si cu ajutorul unor substante biologic-active continute in plante, care si-au dovedit eficienta deja de sute sau chiar mii de ani.
Extractul din fructul Quisqualis indica, originar din India, asigura o motilitate intestinala fiziologica, prevenind stagnarea alimentelor in tractul digestiv. Se recomanda si in cazul indigestiilor infantile sau in prevenirea malnutritiei cauzata de diferiti viermi intestinali. Extractul din Berberis vulgaris (Dracila) creste pofta de mancare, reduce starea de oboseala, imbunatateste functiile hepatice si renale, diminuand astfel riscul formarii calculilor biliari si renali; produce o relaxare musculara. Commiphora myrrha (iarba de smirna) este un stimulent - creste pofta de mancare; actioneaza benefic asupra proceselor digestive; protejeaza ficatul impotriva substantelor toxice. Poate fi utilizat si pentru efectele sale antihelmintice. Eugenolul, un component principal din Eugenia caryophyllata (cuisoare), este un antioxidant puternic si tonic general. Juglans nigra actioneaza ca un tonic general: mentine starea de sanatate. Tabebuia impetiginosa este cunoscut pentru efectele sale antioxidante, imunostimulente, laxative s. a. Contine minerale (Ca, Fe, Mn, Se, K, Zn), vitamine (C, A, B1, B2 s.a.), fibre, precum si substante biologic-active. Extractul din fructul Citrus paradisi (din semintele de grapefruit) contine bioflavonoide, aminoacizi, zaharuri, tocoferoli, acid ascorbic si, prin aceasta compozitie complexa, contribuie la mentinerea starii de sanatate a organismului. Intervine in buna functionare a aparatului digestiv. Este si un antiseptic cu puteri extraordinare. Absenta parazitilor, ciupercilor si microbilor din organism asigura o stare generala buna, o calitate existentiala superioara si longevitate.


ParaProtex
Supliment alimentar cu extract din plante
100 tablete Cantitate neta 100 g

Ingrediente active per tableta:

Quisqualis indica- fruct 150,0 mg
Chenopodium - pulbere 100,0 mg
(lamaita)
Berberis vulgaris- extract 50,0 mg
(dracila)
Commiphora myrrha 50,0 mg
(iarba de smirna)
Eugenia caryophyllata- ulei 50,0 mg
(cuisoare)
Tabebuia impetiginosa- pulbere 50,0 mg
Juglans nigra- pulbere 37,5 mg
(nuc negru)
Ulei de Juglans nigra (nuc negru) 37,5 mg
Citrus paradisi 25,0 mg
(extract din seminte de grepfrut)
Allium sativum- pulbere 12,5 mg
(usturoi)

Alte ingrediente: antiaglomerant – fosfat dicalcic; emulsificator – celuloza microcristalina; agent de incarcare – croscarmeloza sodica; agenti de intarire – acid stearic, stearat de magneziu............q.s.
Mod de administrare: ca supliment alimentar, 3×1-2 tablete zilnic sau dupa recomandarea medicului.

Notificare MSF / ISPT / nr. 3 / 29.11.2002.

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews