CALIVITA POWER BOOSTER, 90tab

CALIVITA POWER BOOSTER, 90tab

Productia hormonilor de crestere scade dupa varsta de 30 ani si multe persoane incearca sa reduca efectele negative ale acestui fenomen prin doze artificiale de hormoni, dar acest lucru poate avea numeroase consecinte daunatoare. Produsul Power Booster NU contine hormoni de crestere sintetici, ci stimuleaza secretia interna a acestora datorita ingredientelor sale naturale. Hormonii de crestere au diferite efecte benefice: sprijina functionarea sistemului nervos, stimuleaza arderea grasimilor, ajuta la buna functionare a pielii, cartilajelor si tesutului conjunctiv si intensifica sinteza proteica.

GS_CV0221
123,06 lei
.

Descriere

Hormonul de crestere (engl. HGH – Human Growth Hormon) este principalul hormon responabil de crestere in cazul tuturor mamiferelor (incluzand si omul) si este asociat cu regularizarea unor procese metabolice, cum ar fi anabolismul si lipoliza. HGH este un hormon endocrin produs de glanda pituitara (sau hipofiza) din creier. Secretia hormonului urmeaza un ritm circadian, fiind secretat in 6-12 pusee pe zi; cea mai mare cantitate este secretata in timpul primelor ore de somn adanc – in general, in orele din miezul noptii.
Secretia HGH scade odata cu inaintarea in varsta - fenomen cunoscut sub denumirea de somatopauza. Odata cu acest declin, debuteaza simptomele imbatranirii. De fapt, organismul unei persoane de 60 de ani produce doar o patrime din cantitatea de HGH de la 20 de ani. Unul dintre cei mai cunoscuti gerontologi contemporani, dr. Vladimir Dilman de la Institutul de Oncologie din St. Petersburg, a emis Teoria neuro-endocrina a imbatranirii. Profesorul considera ca sistemul neuro-endocrin este constituit dintr-o vasta retea de substante chimice care actioneaza sinergic pentru reglarea proceselor din organism. Iar acest sistem este controlat de hipotalamus – parte a creierului, cu rol important in reglarea superioara a functiilor vegetative ale organismului, care este in stransa corelatie cu hipofiza.
Deoarece HGH este hormonul „master”, atentia a fost focalizata pe gasirea unor cai pentru a completa HGH, ca metoda eficienta de incetinire a proceselor de imbatranire. Deficienta de HGH la adulti este asociata cu scaderea densitatii minerale a oaselor (risc de osteoporoza), reducerea mobilitatii, diminuarea functiilor cardiace, tulburari cardiovasculare, cresterea tesutului adipos al organismului, reducerea masei musculare, slabirea sistemului imunitar etc.
De asemenea, exceptand fazele de stres acut, cand secretia hormonului HGH creste brusc, in caz de stres cronic se produce exact contrariul. Ori, in zilele noastre, aproape toata lumea traieste sub efectul unui anumit tip de stres.
POWER BOOSTER este un supliment alimentar care prin compozitia sa naturala stimuleaza secretia naturala a hormonului de crestere. Nu contine hormoni sintetici de crestere. In locul acestora, contine substante nutritive importante, capabile sa stimuleze glanda pituitara pentru secretia hormonului de crestere. Dintre aceste substante, in compozitia produsului se regasesc: arginina, lizina, ornitina, glicina, glutamina, neurotransmitatorul GABA, care actioneaza sinergic cu vitamina C si B6, crom chelatat, lecitina si extractul de Vicia faba major.
GABA (acidul gama-aminobutiric) face parte din grupa aminoacizilor si este unul dintre cei mai importanti neurotransmitatori ai creierului. Ajuta la inducerea relaxarii si somnului. Exista numeroase studii despre GABA si efectele acestuia. GABA reduce activitatea neuronilor, prevenind astfel suprasolicitarea acestora. Stimuleaza cresterea secretiei hormonului de crestere de catre glanda pituitara anterioara printr-un mecanism deosebit de complex. La aceste procese biochimice iau parte nenumarati hormoni si substante considerate hormoni (somatocrinina, factor de crestere inrudit cu insulina – ILGF-1, somatomedina etc.). L-dopa (L-3,4-dihidroxifenilalanina) este un precursor al hormonilor neurotransmitatori ca dopamina, norepinefrina si epinefrina. Toti acesti hormoni au o actiune stimulatoare in secretia HGH.
Vicia faba major este una din numeroasele plante cu un continut bogat de L-dopa.
Aminoacizii L-arginina, L-ornitina si L-glicina stimuleaza, de asemenea, secretia de HGH. S-a constatat ca L-arginina actioneaza mai eficient impreuna cu L-lizina. Studiile efectuate au demonstrat ca prin combinarea L-lizinei cu o forma a L-argininei numita piroglutamat de L-arginina, eficienta L-argininei creste de cateva ori.
Vitaminele B6 si C din compozitia produsului sensibilizeaza receptorii periferici de HGH din tesuturile respective.
Cromul din compozitie participa la metabolizarea glucidelor si lipidelor, genereaza energie.
Toate substantele enumerate actioneaza eficient atat in combinatia din acest supliment alimentar, cat si separat. Impreuna actioneaza sinergic asupra secretiei intermitente a hormonului de crestere, stimuland puternic secretia acestuia in timpul noptii sau ziua, in timpul odihnei.
Lecitina reduce nivelul colesterolemiei prin transformarea lipidelor din sange intr-o forma hidrosolubila, astfel putand fi usor eliminate din organism. Prin aceasta, mentine elasticitatea vaselor sanguine, iar pe termen lung, normalizeaza tensiunea arteriala si, in general, functiile cardiovasculare, curata peretii vasculari, fortifica musculatura inimii. De asemenea, lecitina fortifica sistemul nervos, imbunatateste memoria si capacitatea de concentrare.
Hormonul de crestere are efecte benefice asupra organismului: imbunatateste functiile cardiace, lipoliza, dezvolta masa musculara, performantele, echilibrul electrolitic al organismului, imbunatateste memoria, libidoul si fortifica sistemul imunitar.
Power Booster este un produs modern si monitorizat, ai carui componenti stimuleaza secretia endocrina a hormonului de crestere si astfel nu are nici un fel de efecte secundare si nu poate fi considerat dopping.

Power Booster
90 tablete Cantitate neta 77,22 g
Supliment alimentar cu aminoacizi, extract vegetal, lecitina, vitamine si crom

Ingrediente active per tableta:
Piroglutamat de L-arginina 133,33 mg
L-lizina HCl 100,00 mg
L-glutamina 100,00 mg
Extract de Vicia faba major 83,33 mg
L-ornitina HCl 66,66 mg
Lecitina (soia) 61,66 mg
Vitamina C 40,00 mg
Acid gama-aminobutiric 33,33 mg
L-glicina 16,66 mg
Vitamina B6 2,00 mg
Crom 4,00 mcg

Alte ingrediente: stabilizatori - fosfat dicalcic, celuloza microcristalina; antiaglomeranti - acid stearic, stearat de magneziu..............q.s.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 3 tablete de 2 ori pe zi, 3 tablete fiind administrate cu 1 ora inainte de culcare. Tabletele se administreaza pe stomacul gol.
Atentie! Produsul nu este recomandat persoanelor sub 25 de ani, diabeticilor (deoarece hormonul de crestere secretat de organism are efect contrar insulinei) sau celor cu dereglari hormonale.

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1311 / 13.07.2016

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: