CALIVITA VITAMIN E, 100capsule gelatinoase

CALIVITA VITAMIN E, 100capsule gelatinoase

GS_CV0302
57,39 lei
.

Descriere

Are un rol deosebit de important in metabolismul proteinelor, glucidelor, lipidelor, precum si in echilibrul hidroelectrolitic. Accelerand regenerarea celulelor, contribuie la recuperarea organismului in convalescenta, intinereste pielea si parul. Vitamina E protejeaza vitamina A si acizii grasi nesaturati de oxidare, prevenind astfel ateroscleroza. Are o influenta benefica asupra sistemului nervos si a capacitatii sexuale. Este un bun vasodilatator si diuretic, producand scaderea tensiunii arteriale.
Tesuturile retin timp mai indelungat vitamina E extrasa din produse naturale, spre deosebire de vitamina E obtinuta pe cale sintetica.
Aceasta vitamina este un antioxidant foarte eficace, intrucat realizeaza o protectie foarte buna impotriva radicalilor liberi. O singura molecula de vitamina E reuseste sa protejeze 200 de molecule de acizi grasi impotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi. Specialistii cardiologi au constatat ca, administrand vitamina E in timpul sau dupa infarctul de miocard, se menajeaza muschii inimii. Accelereaza si vindecarea bolnavilor ce au suferit interventii chirurgicale pe arterele coronare.
Consumul sistematic de vitamina E intareste sistemul imunitar al persoanelor de varsta inaintata, scazand astfel riscul diverselor infectii. De asemenea, amelioreaza afectiunile pulmonare, crizele bolnavilor de Parkinson (relaxand musculatura) si poate ajuta la evitarea avorturilor spontane.
Culturistii au nevoie de o cantitate mai mare de vitamina E pentru dezvoltarea masei musculare si inlaturarea mai rapida a oboselii.
Atentie! In cazul persoanelor cu hipertensiune arteriala, marirea dozei de vitamina E trebuie facuta treptat. Sarurile anorganice de fier pot anihila efectul vitaminei E; din acest motiv, acestea trebuie administrate la o diferenta de 8 ore. Preparatele organice cu fier se pot asocia cu vitamina E. Necesarul de vitamina E creste datorita consumului de apa tratata cu clor.

Vitamin E
Supliment alimentar cu vitamine
100 capsule gelatinoase. Cantitate neta 21,5 g

Ingrediente active per capsula:
Vitamina E 100,00 mg (100 UI)

Alte ingrediente: gelifiant - gelatina; apa purificata; agent de umectare - glicerina..............q.s.
Variatia ingredientelor +/- 5%

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 1 capsula gelatinoasa zilnic sau dupa recomandarile medicului.

Notificare MSP/CRSPT/ Seria AB/ nr. 0752/12.02.2013

Data ultimei revizuiri a prospectului: octombrie 2015.

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews