EXTRACT DE CEAI VERDE 910mg, 130caps, IM

EXTRACT DE CEAI VERDE 910mg, 130caps, IM

IRONMAXX EXTRACT DE CEAI VERDE 910mg, 130caps

Principalele substante biologic-active din ceaiul verde sunt polifenolii, catechinele, epigalocatechinele. Acestia sunt responsabili pentru sprijinirea functionarii sistemului imunitar sau cardio-vascular. Pe langa acestea, polifenolii prezinta si potential antioxidant. Ajuta la pastrarea glicemiei la un nivel normal.
Contine cafeina pentru accelerarea organismului
O capsula contine 60 mg cafeina

Mod de administrare: ca supliment alimentar, in functie de necesitati, pana la 3 capsule per zi.

Descriere

IronMaxx
Green Tea
Ceaiul verde are mai multe caracteristici pozitive si a fost celebrat in Orientul Indeparat ca o fantana a tineretii pentru secole. Diferitele tipuri de ceai se obtin din frunzele arborelui de ceai, diferentele observabile intre aceste tipuri fiind datorate modului in care sunt prelucrate frunzele dupa recoltare. In cazul ceaiului verde, frunzele sunt nefermentate.
Principalele substante biologic-active din ceaiul verde sunt polifenolii, catechinele, epigalocatechinele. Se considera ca acestia sunt responsabili pentru multitudinea de efecte pozitive ale ceaiului verde, cum sunt sprijinirea functionarii sistemului imunitar sau cardio-vascular. Pe langa acestea, polifenolii prezinta si potential antioxidant.
Organismul consuma resurse semnificative in lupta sa cu radicalii liberi. Radicalii liberi sunt molecule foarte reactive care pot afecta moleculele ce intra in alcatuirea celulelor din organism. Pentru a putea vizualiza acest proces, cu toate ca nu este o comparatie exacta, il putem compara cu ruginirea treptata a unei masini. Polifenolii pot ajuta la incetinirea acestui proces.
Continutul de cafeina al ceaiului verde poate ajuta la accelerarea metabolismului, ceea ce poate fi util atunci cand dorim sa pierdem in greutate. Un alt efect benefic indirect al ceaiului verde in aceasta situatie este pastrarea glicemiei la un nivel normal, cu efect asupra senzatiei de satietate. Daca glicemia este scazuta, pancreasul va produce mai putina insulina, lasandu-ne cu o senzatie de foame; in schimb daca nivelul de insulina ramane constant, senzatia de foame va fi mai putin intensa, putand in aceasta situatie sa evitam pofta de dulciuri sau alte alimente.
Capsulele Green Tea fabricate de IronMaxx contin 750 mg extract de ceai verde per capsula.

Green Tea
130 capsule Cantitate neta 115,4 g

Supliment alimentar cu extract de ceai verde Contine cafeina. Nu se recomanda pentru copii si femei insarcinate. O capsula contine 60 mg cafeina.

Ingrediente active per capsula:
Extract de ceai verde (Camellia sinensis)    750 mg
   din care polifenoli    375 mg
   din care catechine    225 mg
   din care epigalocatechine    113 mg
   din care cafeina    60 mg
Alte ingrediente: gelatina din vita (capsula); antiaglomeranti - saruri de magneziu ale acizilor grasi, dioxid de siliciu, fosfat tricalcic............q.s.
Poate contine urme de gluten, lapte, ou si soia.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, in functie de necesitati, pana la 3 capsule per zi.

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1858 / 21.01.2019

Detalii ale produsului..

Opinia clientilor (0)

Fara recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.