GLUCOSAMINE+VITAMIN C IM, 90TAB

GLUCOSAMINE+VITAMIN C IM, 90TAB

IRONMAXX GLUCOSAMINE+VITAMIN C, 90TAB

Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a ligamentelor
Glucozamina de inalta calitate (1000 mg pe comprimat)
Sprijina sanatatea articulatiilor si formarea cartilajului
Are efect anti-inflamator


Informatii nutritionale : 100 g / 1 tableta
Valoare energetica 1236 kJ (295 kcal) / 16 kJ (4 kcal)
Grasimi 1,0 g / 0,5 g
din care acizi grasi saturati 0,9 g / 0,01 g
Glucide 64 g / 0,9 g
din care zaharuri 0 g / 0 g
Proteine 5,6 g / 0,5 g
Sare 0,05 g / 0,01 g

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 1 tableta pe zi cu un pahar de apa.

RXS458
62,00 lei
.

Descriere

Vitamina C contribuie la : formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a ligamentelor, formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos.
Glucozamina se poate utiliza pentru sprijinerea sanatatii articulatiilor. Glucozamina este un element cheie al cartilajului si este derivat din glucoza, principalul glucid care se gaseste in fluxul sanguin. Glucozamina este concentrata in cartilajul articulatiilor si stimuleaza condrocitele (celulele de cartilaj) pentru a intretine cartilajul si colagenul.
Organismul contine numeroase oase care nu formeaza o entitate compacta, rigida ci sunt legate prin formatiuni numite articulatii. Acestea permit miscarea oaselor in diverse directii, in functie de tipul articulatiei. In articulatii, capetele oaselor care se intalnesc, se deplaseaza unul fata de celalalt, iar uneori chiar se ating si se freaca intre ele. Pentru a nu se uza, capetele oaselor sunt acoperite de un strat neted, lucios, numit cartilaj. In plus, articulatia este inconjurata de lichidul sinovial, care are rolul de a lubrifia articulatia. Cartilajul si lichidul articular previn tocirea si uzura capetelor osoase in urma frecarii intre ele. In cazul articulatiilor sanatoase, cartilajul este neted, iar lichidul sinovial este de o calitate corespunzatoare pentru a asigura lubrefierea adecvata la nivelul acestora.
Cartilajul articular se numara printre primele tesuturi care imbatranesc si are o putere relativ mica de regenerare din cauza fluxului sanguin sarac in acele zone, chiar intr-un organism sanatos. Echilibrul fragil dintre uzura si reinnoire poate fi usor rasturnat – solicitarea intensa, repetata, alunecarea sau caderea, alimentatia de calitate slaba sau chiar o conformatie defectuoasa putand da startul unei serii de evenimente care sa duca progresiv la degenerarea articulatiilor. Reactia naturala a articulatiei la solicitare, leziune, uzura sau rupere este inflamarea, vizibila sau nu, a acesteia.


Glucosamine + Vitamin C
90 tablete Cantitate neta 122,6 g
Supliment alimentar cu glucozamina si vitamina C

Ingrediente active per tableta:
Glucozamina sulfat (crustacee) 1328 mg
   din care glucozamina 1000 mg
Vitamina C (acid L-ascorbic) 12 mg

Alte ingrediente: antiaglomeranti - saruri de magneziu ale acizilor grasi, dioxid de siliciu............q.s.
Contine crustacee. Poate contine urme de gluten, ou, soia si lapte.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 1 tableta pe zi cu un pahar de apa.

Atentie!
Nu se administreaza femeilor insarcinate, femeilor care alapteaza, copiilor, adolescentilor, diabeticilor si celor care iau medicamente anticoagulante.

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1857 / 21.01.2019

Detalii ale produsului

Reviews (0)

No reviews