PURE ZINK 20mg, 90caps, ALL STARS

PURE ZINK 20mg, 90caps, ALL STARS

PURE ZINK 90 de capsule
20 mg de zinc
Capsule HPMC vegane fara gelatina
Usor de inghitit

Informatii nutritionale : 1 capsula
Valoare energetica 3,4 kJ (0,8 kcal)
Grasimi 0,1 g
   din care acizi grasi saturati 0,1 g
Glucide 0,1 g
   din care zaharuri 0,1 g
Proteine 0,1 g
Sare 0,01 gMod de administrare: ca supliment alimentar, 1 capsula pe zi.

RXS472
55,00 lei
.

Descriere

Zincul contribuie la : metabolismul normal al carbohidratilor, functia cognitiva normala, mentinerea fertilitatii si reproducerii normale, sinteza normala a proteinelor, mentinerea sanatatii sistemului osos, mentinerea sanatatii parului, mentinerea sanatatii unghiilor, mentinerea sanatatii pielii, mentinerea vederii normale, functionarea normala a sistemului imunitar, mentinerea concentratiilor normale de testosteron din sange.
Zincul este un mineral important pentru organism, datorita numeroaselor procese metabolice in care acesta este implicat, in diverse ipostaze (e.g. constituent al unor enzime). In organism se afla aproximativ 1 - 2 g de zinc.
Carbohidratii (glucidele) sunt substante prezente predilect in alimentele de origine vegetala, principalul rol al acestora in organismul uman fiind cel energetic.
Se utilizeaza numeroase substante pentru imbunatatirea functiei cognitive, poate cea mai larg utilizata dintre acestea fiind cafeina. Zincul ne poate ajuta si el in acest sens.
Sinteza proteinelor este un proces deosebit de important pentru organism, diferitele proteine indeplinid numeroase roluri: controleaza tranzitul substantelor in si din celula, controleaza desfasurarea proceselor metabolice, mentin forma celulelor. Nu in ultimul rand, sinteza proteinelor reprezinta o etapa importanta a cresterii celulelor musculare, in final a cresterii masei musculare.
Masa musculara creste si datorita efortului, ca o adaptare la acesta - pe masura ce creste efortul depus in timpul exercitiilor fizice va creste si masa musculara. Pe langa efort, care declanseaza aceasta adaptare, este nevoie si de alti factori, unul dintre acestia fiind hormonul numit testosteron, care prezinta efecte anabolice.

Pure Zink
90 capsule. Cantitate neta 39,7 g
Supliment alimentar cu zinc

Ingrediente active per capsula:
Zinc (bisglicinat de zinc) 20 mg

Alte ingrediente: agenti de incarcare - celuloza microcristalina; celuloza; carboximetilceluloza; capsula - hidroxipropilmetilceluloza; antiaglomeranti - dioxid de siliciu, stearat de magneziu...........q.s.
Poate contine urme de gluten, ou, soia si lapte (inclusiv lactoza).


Atentie!
Daca sunteti insarcinata, doriti sa deveniti insarcinata, alaptati, luati orice fel de medicamente sau suferiti de orice afectiune, consultati medicul inainte de a utiliza produsul.

Notificat MS Nr. 3815 / 17.05.2019


Detalii ale produsului

Reviews

No reviews