SYNAVIT 60 caps

SYNAVIT 60 caps

SynaVit contine toate vitaminele si mineralele necesare sportivilor in cantitatile optime, fiind imbogatit cu antioxidanti si extracte din plante; astfel poate oferi un ajutor semnificativ sportivilor si sportivelor de toate varstele.


Mod de administrare: ca supliment alimentar, consumati 1 capsula cu micul dejun si 1 capsula cu masa de pranz.

RXS168
62,00 lei
.

Descriere


SynTech
SynaVit    Sportivii au nevoie de cantitati mai mari de micronutrienti, adica de vitamine si minerale precum si de antioxidanti, care au un rol semnificativ in desfasurarea normala a proceselor fiziologice din organismul supus unei activitati intense. Pentru a creste rezistenta organismului la efort si pentru a sprijini functionarea sistemului imunitar, SynTech a creat produsul SynaVit.
    SynaVit a fost conceput ca un produs alimentar destinat tuturor sportivilor, cu scopul de a imbunatati rezistenta si de a oferi suport pentru performanta fizica. Efectul produsului este mai pronuntat multumita actiunii sinergice a componentelor sale, un ingredient amplificand actiunea celorlalte.
    Vitamina A este o vitamina liposolubila a carei importanta a fost descoperita la inceputul secolului XX. In organism exista forme de depozitare si circulante a vitaminei A si derivatilor acestora. Depozitarea lor se face in ficat, retina si piele, printre altele. In sange, vitamina A si derivatii ei circula legate de diverse proteine. Vitamina A este implicata in ciclul vizual, derivatii ei fiind prezenti in celulele cu forma de „bastonase” si „conuri” din retina, transformarile la care sunt supusi acesti derivati sub actiunea luminii fiind importante in fiziologia vederii.
    Vitamina A contribuie la metabolismul normal al fierului, mentinerea vederii normale si functionarea normala a sistemului imunitar.
    Vitamina D este o vitamina liposolubila care poate fi sintetizata si in organismul uman cu ajutorul radiatiilor solare, pornind de la precursori prezenti in alimentatie. Prezenta vitaminei D in alimentatie este importanta datorita contributiei acesteia la absorbtia si utilizarea normala a calciului si fosforului, mentinerea unui nivel normal al calciului in sange, mentinerea oaselor si musculaturii normale si functionarea normala a sistemului imunitar.
    Vitamina E este o vitamina liposolubila cu rol in protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Descoperirea actiunii si structurii vitaminei E s-au facut la inceputul secolului XX.
    Mineralele din compozitia produsului SynaVit sunt magneziul, zincul si seleniul. Acestea sunt importante pentru organism, data fiind diversitatea de functii pe care le indeplinesc. Astfel, aceste minerale contribuie la reducerea oboselii, echilibrul electrolitilor, metabolismul energetic normal, functionarea normala a sistemului nervos, functionarea normala a muschilor, sinteza normala a proteinelor, functionarea normala a sistemului imunitar si protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.
Vitaminele din complexul B sunt vitamine hidrosolubile cu structuri chimice diverse, care se remarca prin prezenta lor in constitutia unor enzime care sunt implicate in desfasurarea normala a numeroase procese fiziologice din organism.
    Astfel, vitaminele din complexul B contribuie la metabolismul energetic normal, functionarea normala a sistemului nervos, reducerea oboselii, formarea normala a celulelor rosii din sange, metabolismul normal al proteinelor si glicogenului, functionarea normala a sistemului imunitar, functionarea normala a inimii si protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.
    Vitamina C este o vitamina hidrosolubila a carei izolare si structura a fost cercetata mai sistematic in deceniile 2 si 3 ale secolului XX. Cunostiinte mai limitate despre actiunea benefica a fructelor si legumelor care contin vitamina C erau disponibile si in secolele precedente, primele lucrari de anvergura referitoare la rolul vitaminei C aparand in anii 1600.
    In alimentatie, vitamina C se remarca prin contributia sa la metabolismul energetic normal, functionarea normala a sistemului nervos, functionarea normala a sistemului imunitar, protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si reducerea oboselii. Vitamina C este importanta si datorita contributiei sale la formarea normala a colagenului, cu implicatii pentru functionarea normala a cartilajelor, gingiilor, dintilor si pielii.
Magneziul contribuie la reducerea oboselii, metabolismul energetic normal si functionarea normala a sistemului nervos.
Zincul are numeroase roluri in organism, printre care mentionam contributia sa la metabolismul normal al macronutrientilor, sinteza normala a proteinelor si mentinerea sanatatii oaselor.
Seleniul contribuie la protectia celulelor impotriva stresului oxidativ, functionarea normala a tiroidei si la functionarea normala a sistemului imunitar.
    Actiunea benefica a vitaminelor si mineralelor este completata cu antioxidanti precum N-acetilcisteina, acidul alfa-linoleic si coenzima Q10 si extracte de plante – Camellia sinensis (ceai verde), Vitis vinifera (struguri, cu potential antioxidant, avand efecte benefice si asupra sistemului vascular) si Piper nigrum (piper, cu potential antioxidant, avand efecte benefice asupra imunitatii, sistemului nervos).
    SynaVit contine toate vitaminele si mineralele necesare sportivilor in cantitatile optime, fiind imbogatit cu antioxidanti si extracte din plante; astfel poate oferi un ajutor semnificativ sportivilor si sportivelor de toate varstele.

SynaVit
60 capsule Cantitate neta 68,3 g
Supliment alimentar cu vitamine, minerale, extracte de plante, coenzima Q10, aminoacizi si acizi grasi

Ingrediente active per capsula:
Magneziu (oxid de magneziu)    187,5 mg
Ceai verde (Camelia sinensis)    100 mg
Seminte de struguri (Vitis vinifera)    100 mg
Vitamina C (acid ascorbic)    90 mg
N-acetil-L-cisteina    75 mg
Acid alfa lipoic    50 mg
Coenzima Q10    50 mg
Zinc (oxid de zinc)    11,25 mg
Vitamina B3 (nicotinamida)    8 mg
Vitamina E (D alfa-tocoferol)    6 mg
Extract de piper negru
Bioperine® (Piper nigrum)    5 mg
Vitamina B6 (piridoxina HCl)    3 mg
Vitamina B5 (D-pantotenat de calciu)    3 mg
Vitamina B2 (riboflavina)    0,7 mg
Vitamina B1 (tiamina HCl)    0,55 mg
Vitamina A (acetat)    400 mcg
Acid folic    100 mcg
Biotina    75 mcg
Seleniu (selenometionina)    52,5 mcg
Vitamina D (colecalciferol)    2,5 mcg
Vitamina B12 (ciancobalamina)    1,5 mcg

Alte ingrediente: capsula vegetala - hidroxipropil metil celuloza  E 464, dioxid de titan
E 171; agent de incarcare - celuloza microcristalina; gelifiant - stearat de magneziu.......q.s.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, consumati 1 capsula cu micul dejun si 1 capsula cu masa de pranz.

Atentie!
Consultati medicul inainte de a folosi acest produs daca urmati un tratament cu anticoagulante.

Notificat MS / CRSPT Seria AB / Nr. 1126 / 29.06.2015Detalii ale produsului

Opinia clientilor (0)

Fara recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.