VITAMIN D3+K2 IM, 150 TAB

VITAMIN D3+K2 IM, 150 TAB

Vitamina D contribuie la absorbtia si utilizarea normala a calciului si fosforului, mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange, mentinerea sanatatii sistemului osos, mentinerea functiei normale a sistemului muscular, functionarea normala a sistemului imunitar.
Vitamina K contribuie la coagularea normala a sangelui, mentinerea sanatatii sistemului osos.

Ingrediente active per tableta:
Vitamina K2 (menachinona-7) 80 mcg
Vitamina D3 (colecalciferol) 20 mcg

Informatii nutritionale : 1 tableta
Valoare energetica  4 kJ (1 kcal)
Grasimi 0 g
din care acizi grasi saturati 0 g
Glucide 1,0 g

Mod de administrare: 1 tableta pe zi cu un pahar de apa.

RXS478
72,00 lei
.

Descriere

IRONMAXX
VITAMIN D3 + K2De ce sa il alegi / Puncte forte etc.


Vitamina D contribuie la absorbtia / utilizarea normala a calciului si fosforului, mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange, mentinerea sanatatii sistemului osos, mentinerea functiei normale a sistemului muscular, functionarea normala a sistemului imunitar.
Vitamina K contribuie la coagularea normala a sangelui, mentinerea sanatatii sistemului osos.
Vitamina D este o vitamina liposolubila ce poate fi sintetizata chiar si in organismul uman in unele conditii respectiv in cazul expunerii pielii la soare. Insa acest lucru nu se intampla in cazul in care ne petrecem cea mai mare parte a timpului in interior, situatie in care vitamina D se poate obtine exclusiv din alimente.
Se cunosc sapte forme ale vitaminei D, toate avand aceeasi structura chimica de baza, cu anumite variatii care le caracterizeaza pe fiecare in parte. Dintre cele sapte forme cunoscute, doua par a avea un rol in organismul uman - vitamina D2 (ergocalciferolul) si vitamina D3 (colecalciferolul).
Vitamina K2 este o vitamina liposolubila care, conform unor date din literatura de specialitate, poate fi sintetizata si de flora intestinala. Principala sursa de vitamina K o constituie insa alimentele. La fel ca in cazul vitaminei D, se cunosc sapte forme ale vitaminei K, diferentele dintre acestea fiind mai pronuntate decat in cazul vitaminei D.
Vitaminele K sunt responsabile de producerea anumitor factori procoagulanti, care apoi participa la coagularea efectiva a sangelui. De asemenea, vitamina K participa la conversia osteocalcinului (o proteina care trece din forma inactiva in forma biologic activa). Calciul se poate lega de osteocalcinul biologic activ, astfel fiind fixat in oase.


Informatii nutritionale

Informatii nutritionale : 100 g / 1 tableta
Valoare energetica 489 kJ (121 kcal) / 4 kJ (1 kcal)
Grasimi 0 g / 0 g
   din care acizi grasi saturati 0 g / 0 g
Glucide 1,0 g / 0,5 g
   din care zaharuri 0 g / 0 g
Proteine 0,5 g / 0,5 g
Sare 0,02 g / 0,01 g


Vitamin D3 + K2
150 tablete. Cantitate neta 122,0 g
Supliment alimentar cu vitamina D3 si K2

Ingrediente active per tableta:
Vitamina K2 (menachinona-7) 80 mcg
Vitamina D3 (colecalciferol) 20 mcg

Alte ingrediente: agent de incarcare - celuloza microcristalina; stabilizator - fosfat tricalcic; antiaglomeranti - saruri de magneziu ale acizilor grasi, dioxid de siliciu.......q.s.
Poate contine urme de gluten, ou, soia si lapte.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 1 tableta pe zi cu un pahar de apa.

Atentie!
Persoanele care iau medicamente anticoagulante (de tipul cumarinei) trebuie sa consulte medicul inainte de a consuma suplimente alimentare ce contin vitamina K.

Notificat MS Nr. 3814 / 17.05.2019

Detalii ale produsului

Opinia clientilor (0)

Fara recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.