VITAMINA C 1500mg, 20tab efv, ACTIVLAB

VITAMINA C 1500mg, 20tab efv, ACTIVLAB

VITAMINA C 1500 mg Activlab Pharma este un produs cu continut ridicat de 1500 mg vitamina C, sub forma de comprimate efervescente aromate cu lamaie.

Vitamina C contribuie la:
    - functionarea normala a sistemului imunitar in timpul exercitiilor fizice intense si dupa acestea;
    - formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a ligamentelor;
    - protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ;
    - functionarea normala a sistemului nervos, reducerea oboselii;
    - absorbtia fierului.

Mod de administrare: dizolvati jumatate de tableta efervescenta intr-un pahar (200 ml) de apa. Produsul trebuie consumat imediat dupa preparare.

RXS479

Descriere

ACTIVLAB PHARMA
VITA C 1500 MGVitamina C (acidul ascorbic) este o vitamina hidrosolubila care este sintetizata in plante si majoritatea animalelor; exceptii in acest sens sunt primatele, porcusorii de Guinea, capibara, unele pasari, unii pesti si nu in ultimul rand oamenii.
Fiind un antioxidant puternic, vitamina C ajuta la neutralizarea efectelor nocive ale radicalilor liberi cunoscuti sub denumirea de specii reactive de oxigen (SRO). Leziunile produse la nivel celular de catre SRO includ si degradarea proteinelor din tesutul muscular, iar in cazul antrenamentelor intense concentratiile de SRO cresc datorita stresului metabolic.
Vitamina C joaca un rol important si in sinteza colagenului care este esential pentru articulatii puternice si sanatoase. Dupa cum se stie, in cazul atletilor de performanta, antrenamentele pun adesea presiune mare pe articulatii, motiv pentru care este importanta mentinerea acestora intr-o forma optima.


Vita C 1500 mg
20 tablete efervescente. Cantitate neta 80 g
Supliment alimentar cu vitamina C - aroma de lamaie. Cu indulcitor.

Ingrediente active per tableta efervescenta:
Vitamina C (acid L-ascorbic) 1500 mg

Alte ingrediente: corectori de aciditate - acid citric, carbonat de sodiu; agenti de intarire - sorbitol, polietilenglicol; aroma naturala de lamaie; indulcitor - sucraloza; colorant - riboflavina.........q.s. Consumul excesiv poate avea efecte laxative.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, dizolvati jumatate de tableta efervescenta intr-un pahar (200 ml) de apa. Produsul trebuie consumat imediat dupa preparare.
Notificat MS Nr. 3889 / 24.07.2019

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews