CLA 1100mg, 130caps, IM

CLA 1100mg, 130caps, IM

Capsule cu o cantitate mare de acid linoleic conjugat

Ofera acizi grasi nesaturati de inalta calitate, usor digerabili

Este un supliment ideal in timpul antrenamentului cardio

Ca supliment in dieta si in faza de definire

Softgeluri - usor de inghitit

Continutul unui flacon este suficient pentru 21 de zile

Fabricat in Germania

RXS441
98,00 lei
.

Descriere

Acidul linoleic contribuie la mentinerea concentratiilor normale ale colesterolului din sange. Efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 10 g acid linoleic.

Acidul linoleic conjugat (abreviat in limba engleza CLA) este un termen colectiv care descrie una sau mai multe forme chimice (izomeri) ale acidului gras esential numit acid linoleic. Se cunosc 28 de izomeri ale acidului linoleic conjugat. Efectele benefice asupra organismului nostru sunt datorate in special anumitor forme (izomeri) de CLA, si anume 9cis, 10trans respectiv 10trans, 12cis.

Organismul isi obtine energia din nutrientii prezenti in alimentele consumate. In cazul in care organismul dispune de prea multa energie, acesta nu risipeste energia de care nu are nevoie, ci o depoziteaza sub forma de lipide, pentru a putea fi utilizata in cazurile in care aceasta nu mai este asigurata de alimentatie. Daca se mentine un aport energetic excesiv pentru perioade lungi de timp, mai devreme sau mai tarziu va creste greutatea corporala.

Pentru a mentine greutatea corporala optima este indicat sa acordam atentie aportului energetic, astfel incat energia provenita din alimente sa nu depaseasca nevoile organismului. Pe langa aceasta, ne putem completa alimentatia cu anumite substante care au indicat efecte benefice in ceea ce priveste mentinerea greutatii corporale. O astfel de substanta este si CLA. Nu in ultimul rand trebuie sa facem si miscare, pentru a consuma rezervele de energie.

CLA

130 capsule Cantitate neta 174,2 g

Supliment alimentar cu acid linoleic conjugat

Ingrediente active per capsula:

Acid linoleic conjugat (CLA) 2,4 g

Alte ingrediente: gelatina din vita (capsula); glicerol; apa ......q.s.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 2 capsule de trei ori pe zi, cu mesele principale (6 capsule per zi).

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 2833 / 01.02.2022

Detalii ale produsului..

Opinia clientilor (0)

Fara recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.