CLA 1100mg, 130caps, IM

CLA 1100mg, 130caps, IM

IM CLA 1100mg, 130caps

Concentratie maxima de acid linoleic!
Ofera acizi grasi nesaturati de inalta calitate, usor digerabili!
Este un supliment ideal în timpul antrenamentului cardio!
Necesar pentru a mentine nivelurile de grasimi sanguine sanatoase
Ca supliment in dieta si in faza de definire!
Softgeluri - usor de inghitit

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 2 capsule de trei ori pe zi, cu mesele principale (6 capsule per zi).

RXS441
94,00 lei
.

Descriere

IronMaxx
CLA
Miscarea nu are numai scopul evident, acela de a face posibila deplasarea noastra in spatiu, ci ne poate sprijini sanatatea in mai multe moduri. Unul dintre cele mai evidente caracteristici ale miscarii este faptul ca aceasta necesita energie, un lucru cheie in cazul in care dispunem de rezerve mai mari de energie decat am dori.
Organismele animale si cel uman isi obtin energia din nutrientii prezenti in alimentele consumate. Glucidele, lipidele si proteinele pot fi utilizate ca sursa de energie de catre organism.
In cazul in care organismul dispune de prea multa energie, datorat unui aport caloric excesiv, acesta nu risipeste energia de care nu are nevoie, ci o depoziteaza sub forma de lipide, pentru a putea fi utilizata in cazurile in care aceasta nu mai este asigurata de alimentatie. Daca se mentine un aport energetic excesiv pentru perioade lungi de timp, mai devreme sau mai tarziu va creste greutatea corporala.
Energia este necesara atat pentru miscare, cat si pentru desfasurarea proceselor metabolice, respectiv pentru mentinerea constanta a temperaturii corpului. Energia necesara desfasurarii proceselor metabolice nu variaza foarte mult si energia necesara pentru mentinerea temperaturii constante a corpului poate prezenta variatii in functie de temperatura ambientala. Acestea nu se afla sub controlul nostru direct, in schimb miscarea este si o actiune voluntara, putand fi controlata si constient.
Pentru a mentine greutatea corporala optima este indicat sa acordam atentie aportului energetic, astfel incat energia provenita din alimente sa nu depaseasca nevoile organismului, sa introducem in alimentatie anumiti nutrienti care sprijina desfasurarea normala a proceselor metabolice si nu in ultimul rand sa facem miscare, pentru a consuma rezervele de energie.
Astfel, ne putem completa alimentatia cu anumite substante care au indicat efecte benefice in ceea ce priveste mentinerea greutatii corporale. O astfel de substanta este CLA.
CLA (acidul linoleic conjugat) este un termen colectiv care descrie una sau mai multe forme chimice (izomeri) ale acidului gras esential numit acid linoleic. Se cunosc 28 de izomeri ale acidului linoleic conjugat. Acidul linoleic a fost descoperit accidental in anul 1978 de catre Michael W. Pariza, de la University of Wisconsin. Este prezent in special in carne, oua si produse lactate (in cantitati mici). Efectele benefice asupra organismului nostru sunt datorate in special anumitor forme (izomeri) de CLA, si anume 9cis, 10trans respectiv 10trans, 12cis.
Combinatia de exercitii fizice si alimentatie adecvata poate reprezenta o solutie la probleme noastre legate de greutatea corporala.
CLA fabricat de IronMaxx contine acid linoleic conjugat si este disponibil sub forma de capsule.


CLA
130 capsule Cantitate neta 178,1 g
Supliment alimentar cu acid linoleic conjugat

Ingrediente active per capsula:
Amestec de acizi grasi
   din care acid linoleic conjugat (CLA)    0,8 g

Alte ingrediente: gelatina (capsula); glicerol............q.s.
Poate contine urme de gluten, lactoza, ou si soia.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 2 capsule de trei ori pe zi, cu mesele principale (6 capsule per zi).

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1854 / 21.01.2019

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews