L-Carnitina 3000 Shot 60ml

L-Carnitina 3000 Shot 60ml

Informaţii nutriţionale

Carnitine Ultra Strong Zero - Berry
Lichid. Cantitate netă 60 ml
Supliment alimentar cu L-carnitină - aromă de fructe. Cu îndulcitori.

Ingrediente active per jumătate de fiolă (30 ml):
L-carnitină 1500 mg

Aroma
RXS550
8,00 lei
.

Descriere

L-carnitina este o substanţă asemănătoare aminoacizilor care participă la metabolizarea - sau cu un nume colocvial ,,arderea” - lipidelor, în urma acestui proces rezultând energie. Mai exact, acizii graşi cu catene medii şi scurte (componente ale lipidelor) sunt transportaţi cu ajutorul L-carnitinei în mitocondrii, organite celulare în care se finalizează ,,arderea” lor. Energia eliberată în urma acestui proces se poate consuma printre altele şi în cadrul exerciţiilor fizice.
Lipidele din organism pot proveni din alimentaţie sau pot fi sintetizate în organism pornind de la alte substanţe, cum sunt glucidele. În cazul în care organismul primeşte mai multă energie decât consumă, excesul se depozitează sub formă de lipide în celule specializate numite adipocite.
Cel mai simplu mod de a reduce aceste rezerve este limitarea aportului caloric în paralel cu creşterea consumului energetic, pentru a consuma excesul de lipide din organism în timp. Lipidele depozitate în adipocite sunt mobilizate atunci când există o cerere crescută de energie, cum se întâmplă în cazul exerciţiilor fizice.

Alte ingrediente: apă; acidifiant - acid lactic; concentrat din suc de coacăze negre; aromă; conservant - sorbat de potasiu; îndulcitori - sucraloză, glicozide ale steviolului; emulgator - mono- şi digliceride ale acizilor graşi; colorant - antocianine...........q.s.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, jumătate de fiolă (30 ml) zilnic înainte de antrenament. Agitaţi bine fiola înainte de consum.


Detalii ale produsului

Opinia clientilor (0)

Fara recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.