L-CARNITINE 100 caps

L-CARNITINE 100 caps

Supliment alimentar cu L-CARNITINA. Intervine in metabolizarea alimentelor, mai precis in „transformarea” acestora  in energie.


O portie (2caps) contine 1000mg L-CARNITINE (tartrat de L-carnitina)

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 2 capsule de 3 ori pe zi in timpul mesei

RXS177
48,00 lei
.

Descriere

SynTech
L - CARNITINE

    L-carnitina a fost descoperita in anul 1905 si este produsa in mod natural in organism, in ficat si in rinichi, fiind sintetizata din aminoacizii lizina si metionina. Unii o clasifica in grupa aminoacizilor neesentiali. Intervine in metabolizarea alimentelor, mai precis in „transformarea” acestora  in energie. L-carnitina transfera acizii grasi cu catene lungi, cum sunt trigliceridele, in mitocondrii („centralele” energetice ale celulelor) unde pot fi oxidati pentru a produce energie. L-carnitina are un rol important in exercitiile fizice, deoarece in timpul antrenamentelor se produce o scadere a concentratiei de carnitina din sistemele de depozit (muschi, ficat, rinichi). Cele mai mari cantitati de carnitina se gasesc in muschi si in inima. Deoarece principalii utilizatori ai energiei sunt chiar muschii scheletici si inima, o cantitate insuficienta de carnitina va genera o slabiciune musculara si functionarea defectuoasa a cordului. In plus, grasimea neutilizata se va depune.
    La sportivi, "cererea" de energie este mult mai mare, iar necesarul de carnitina pentru satisfacerea acestei cereri depaseste capacitatea organismului de a o sintetiza. In timpul unui efort prelungit, energia necesara functionarii muschilor provine, in proportie de 50 - 80% (in functie de intensitatea efortului), din arderea grasimilor, deci suplimentarea carnitinei este indispensabila. Deoarece L-carnitina sustine activitatea inimii si a muschilor, si oboseala se va instala mai tarziu.
    Produsul L – CARNITINE fabricat de SynTech este disponibil sub forma de capsule, fiind usor de administrat.

L -CARNITINE
100 capsule Cantitate neta 89 g
Supliment alimentar cu L-carnitina

Ingrediente active per capsula:
L - carnitina    500 mg
(ca tartrat de L-carnitina)
Alte ingrediente: capsula vegetala - hidroxipropil metil celuloza E464, dioxid de titan E171; agent de ingrosare -  celuloza microcristalina; antiaglomerant - stearat de magneziu.............q.s.
Nu contine nuci ca ingrediente, dar poate contine urme de arahide si diverse tipuri de nuci si seminte. Poate contine gluten, oua, soia.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 2 capsule de 3 ori pe zi in timpul mesei.

Atentie!
Consultati medicul inainte de a folosi acest produs daca urmati un tratament cu anticoagulante.
Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1580 / 24.11.2017

Detalii ale produsului

Opinia clientilor (0)

Fara recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.