L-CARNITINE 100 caps

L-CARNITINE 100 caps

Capsule cu L-carnitina, ce intervine in metabolizarea alimentelor, mai precis in „transformarea” acestora in energie.

Capsule vegetale din hidroxipropil metil celuloza.

Portia zilnica de 6 capsule ofera 3000 mg L-carnitina, sub forma de tartrat de L-carnitina.

Continutul unui flacon este suficient pentru 16 zile.

Fabricat in Belgia

RXS177
56,00 lei
.

Descriere

L-carnitina este o substanta asemanatoare aminoacizilor care participa la metabolizarea - sau cu un nume colocvial ,,arderea” - lipidelor, in urma acestui proces rezultand energie. Mai exact, acizii grasi cu catene medii si scurte (componente ale lipidelor) sunt transportati cu ajutorul L-carnitinei in mitocondrii, organite celulare in care se finalizeaza ,,arderea” lor. Energia eliberata in urma acestui proces se poate consuma printre altele si in cadrul exercitiilor fizice.

In ciuda reputatiei lor mai nefavorabile, lipidele indeplinesc roluri importante pentru functionarea normala a organismului, spre exemplu sunt constituenti importanti ai membranelor celulare si o importanta sursa de energie. Astfel, este preferabila moderarea aportului de lipide, respectiv ajustarea aportului energetic la modul de viata, activ sau sedentar.

Lipidele din organism pot proveni din alimentatie sau pot fi sintetizate in organism pornind de la alte substante, cum sunt glucidele. In cazul in care organismul primeste mai multa energie decat consuma, excesul se depoziteaza sub forma de lipide in celule specializate numite adipocite.

Cel mai simplu mod de a reduce aceste rezerve este limitarea aportului caloric in paralel cu cresterea consumului energetic, pentru a consuma excesul de lipide din organism in timp. Lipidele depozitate in adipocite sunt mobilizate atunci cand exista o cerere crescuta de energie, cum se intampla in cazul exercitiilor fizice.

L - CARNITINE

100 capsule Cantitate neta 89 g

Supliment alimentar cu L-carnitina

Ingrediente active per capsula:

L - carnitina 500 mg

(ca tartrat de L-carnitina)

Alte ingrediente: capsula vegetala - hidroxipropil metil celuloza E464, dioxid de titan E171; agent de ingrosare - celuloza microcristalina; antiaglomerant - stearat de magneziu........q.s.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 2 capsule de 3 ori pe zi in timpul mesei. 

Atentie!

Consultati medicul inainte de a folosi acest produs daca urmati un tratament cu anticoagulante.

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1580 / 24.11.2017

Detalii ale produsului..

Opinia clientilor (0)

Fara recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.