SYNEDRINE VEGGIE 120 vcaps

SYNEDRINE VEGGIE 120 vcaps

Este un cel mai nou produs creat de Syntech pentru arderea grasimilor pe baza de plante.

Contine:

Guarana

Ceai verde

Cafea verde Svetol

Cafeina

Coleus forskohlii

Papadie

Ardei rosu

Piper negru

Continutul unui flacon este suficient pentru 30 de zile

Fabricat in Belgia

RXS213
150,00 lei
.

Descriere

Cel mai nou produs creat de SynTech pentru a sprijini arderea grasimilor are ca ingrediente plante care si-au aratat eficienta in cadrul unor cercetari extensive. S-au ales ingrediente recunoscute pentru rolul lor in arderea grasimilor care actioneaza sinergic, potentandu-si reciproc efectele.

Combinatia de galat de epigalocatechina (abreviat in limba engleza ca EGCG) provenit din ceaiul verde si cafeina provenita din guarana a fost investigata in numeroase studii, cercetandu-se eficienta ei in arderea grasimilor; s-a ajuns la concluzia ca arderea grasimilor este stimulata de combinatia dintre ceaiul verde si cafeina.

Capsicum annuum (ardeiul rosu) - aceasta planta a fost administrata unui grup de 60 de persoane inainte de exercitii fizice, acestea reusind sa consume mai multe calorii in comparatie cu grupul care a primit un placebo.

Svetol® este un extract natural obtinut din boabe de cafea verde, cu un efect considerabil asupra arderii grasimilor. O serie de cercetari au aratat ca Svetol® poate imbunatati pierderea in greutate.

Coleus forskohlii - principalul compus biologic-activ din Coleus se numeste forskolin, fiind localizat in radacina plantei. Ajuta la mentinerea greutatii corporale.

Papadia (Taraxacum officinale) este o planta cu proprietati diuretice, ajutand la eliminarea apei in exces si la „definirea” muschilor.

Piperul negru ajuta la absorbtia celorlalte componente din Synedrine.

Synedrine

120 capsule Cantitate neta 139 g

Supliment alimentar cu extracte de plante. Contine cafeina. Nu se recomanda pentru copii, femei insarcinate sau care alapteaza, persoane cu afectiuni renale sau persoane cu sensibilitate la cafeina. O capsula contine 79 mg cafeina.

Ingrediente active per capsula:

Guarana (Paullinia cupana) (std. 22% cafeina) 360 mg

Ceai verde (Camellia sinensis) (std. 15% EGCG) 350 mg

Cafea verde Svetol® (Coffea cannephora robusta P) (std. 50% acid clorogenic) 100 mg

Coleus forskohlii (Forslean Coleus, std. 10% Coleus forskohlii) 62,5 mg

Papadie (Taraxacum officinale) 52,5 mg

Ardei rosu (Capsicum annuum) 50 mg

Piper negru (Piper nigrum) 2,5 mg

Alte ingrediente: capsula vegetala - hidroxipropil metil celuloza E464, dioxid de titan E171; gelifiant - stearat de magneziu; antiaglomerant - dioxid de siliciu.................q.s.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, in zilele in care va antrenati consumati 2 capsule dimineata pe stomacul gol si  2 capsule cu 20 minute inainte de antrenament. In zilele in care nu va antrenati, consumati 2 capsule dimineata pe stomacul gol si 2 capsule dupa-amiaza devreme.

Atentie!

A nu se administra produsul daca luati medicamente pentru inima. Consultati medicul inainte de a folosi acest produs daca urmati un tratament cu anticoagulante.

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 2049 / 11.10.2019

Detalii ale produsului..

Opinia clientilor (0)

Fara recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.