SYNEDRINE VEGGIE 120 vcaps

SYNEDRINE VEGGIE 120 vcaps

Este un cel mai nou produs creat de Syntech pentru arderea grasimilor pe baza de plante: GUARANA, CEAI VERDE, SVETOL (CAFEA VERDE),  PAPADIE, ARDEI ROSU, PIPER NEGRU. Contine CAFEINA.

Mod administrare: 2 capsule dimineata si 2 inainte de antrenament/ sau dupa-masa devreme (in zilele in care nu va antrenati).

RXS213
143,00 lei
.

Descriere

SynTech
Synedrine    Cel mai nou produs creat de SynTech in vederea arderii grasimilor are ca ingrediente componente care si-au aratat eficienta in cadrul unor cercetari extensive. In cursul dezvoltarii produsului Synedrine, s-au urmarit trei aspecte: produsul trebuie sa fie eficient si bazat pe cercetare; trebuie sa respecte cele mai stricte cerinte din domeniul sigurantei alimentelor; trebuie sa fie usor de ingerat.
    Avand acestea in vedere, s-au ales ingrediente recunoscute pentru rolul lor in arderea grasimilor care actioneaza sinergic, potentandu-si reciproc efectele.
    Combinatia de galat de epigalocatechina (abreviat in limba engleza ca EGCG) provenit din ceaiul verde si cafeina provenita din guarana a fost investigata in numeroase studii, cercetandu-se eficienta ei in arderea grasimilor; s-a ajuns la concluzia ca arderea grasimilor este stimulata de combinatia dintre ceaiul verde si cafeina.
    In primul rand, fenolii din ceaiul verde „incetinesc” enzimele care degradeaza adrenalina si noradrenalina. Niveluri ridicate ale acestor substante stimuleaza transportul grasimilor in sange, facilitand astfel descompunerea lor in muschi si organe. La nivel celular, fenolii produc un efect similar. Fenolii gasiti in ceaiul verde, e.g. EGCG, stimuleaza mitocondriile din celule sa consume mai multi acizi grasi, iar cafeina face celulele mai receptive la adrenalina si ceai verde. Astfel, 150 mg de cafeina maresc arderea grasimilor cu 33%; adaugand la cafeina EGCG din ceaiul verde, arderea grasimilor se poate spori cu pana la 41%.
    SynTech a ales sa foloseasca o cantitate mare de ceai verde, asigurand un aport zilnic (4 capsule pe zi) de 1400 mg ceai verde, standardizat la 15% EGCG; astfel se asigura cantitatea optima de fenoli pentru arderea grasimilor.
    Capsicum annuum (ardeiul rosu) este o alta planta studiata pentru rolul sau in arderea grasimilor. Efectul a fost urmarit de cercetatori de la Universitatea Oklahoma prin administrarea de Capsicum annuum unui grup de 60 de persoane, inainte de exercitii fizice. In comparatie cu al doilea grup care a primit un placebo, cei din primul grup au reusit sa consume mai multe calorii. Acest studiu confirma ceea ce au indicat si altele efectuate anterior, adica planta Capsicum annuum imbunatateste termogeneza, stimuland astfel pierderea grasimilor; Capsicum annuum stimuleaza de asemenea si oxidarea grasimilor putand ajuta astfel pierderea in greutate.
    Svetol® este un extract natural obtinut din boabe de cafea verde, cu un efect considerabil asupra arderii grasimilor. O serie de cercetari au aratat ca Svetol® poate imbunatati pierderea in greutate. Componentul principal al lui Svetol® este acidul clorogenic (~50%); acesta este un polifenol cu proprietati antioxidante, care s-a aratat ca fiind foarte util pentru pierderea in greutate, cantitatea recomandata de unele studii fiind de 400 mg / zi, putand fi consumata odata sau in mai multe reprize.
Coleus forskohlii este un arbust peren din familia mentei (Lamiaceae) originar din zonele subtropicale si temperate ale Indiei si din Asia de Sud Est. Principalul compus biologic-activ din Coleus se numeste forskolin, fiind localizat in radacina plantei. Ajuta la mentinerea greutatii corporale.
    Papadia (Taraxacum officinale) este o planta cu proprietati diuretice, ajutand la eliminarea apei in exces si la „definirea” muschilor.
    Bioperine® - acest extract patentat de piper negru ajuta la absorbtia celorlalte componente din Synedrine.


Synedrine
120 capsule Cantitate neta 139 g
Supliment alimentar cu extracte de plante.
Contine cafeina. Nu se recomanda pentru copii, femei insarcinate sau care alapteaza, persoane cu afectiuni renale sau persoane cu sensibilitate la cafeina. O capsula contine 79 mg cafeina.

Ingrediente active per capsula:
Guarana (Paullinia cupana) (std. 22% cafeina)    360 mg
Ceai verde (Camellia sinensis) (std. 15% EGCG)    350 mg
Cafea verde Svetol® (Coffea cannephora robusta P)
(std. 50% acid clorogenic)    100 mg
Coleus forskohlii (Forslean Coleus,
std. 10% Coleus forskohlii)    62,5 mg
Papadie (Taraxacum officinale)    52,5 mg
Ardei rosu (Capsicum annuum)    50 mg
Piper negru Bioperine® (Piper nigrum)    2,5 mg

Alte ingrediente: capsula vegetala - hidroxipropil metil celuloza E464, dioxid de titan E171; gelifiant - stearat de magneziu; antiaglomerant - dioxid de siliciu.................q.s.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, in zilele in care va antrenati consumati 2 capsule dimineata pe stomacul gol si 2 capsule cu 20 minute inainte de antrenament. In zilele in care nu va antrenati, consumati 2 capsule dimineata pe stomacul gol si 2 capsule dupa-amiaza devreme.

Atentie!
A nu se administra produsul daca luati medicamente pentru inima. Consultati medicul inainte de a folosi acest produs daca urmati un tratament cu anticoagulante.

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1628 / 13.02.2018

Detalii ale produsului

Opinia clientilor (0)

Fara recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Cand vizitati un site web, acesta poate stoca sau prelua informatii in browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informatii, care ar putea fi despre dvs., despre preferintele dvs. sau despre dispozitivul dvs. de internet (computere, tablete sau mobile), sunt utilizate in cea mai mare parte pentru a face ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati.