THERMO PROLEAN 850mg, 100 caps, IM

THERMO PROLEAN 850mg, 100 caps, IM

IRONMAXX THERMO PROLEAN 100caps

Contine o formula Thermo optimizata: extract de ceai verde, Yerba Mate, extract de Guarana, extract de Citrus Aurantium si Taurina
O portie ofera peste 150 mg de cafeina
Ideal in faza de definire si dieta
100% fara efedrina

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 3 capsule inainte de micul dejun cu un pahar de apa

RXS447

Descriere

IronMaxx
Thermo Prolean
Pentru obtinerea unui corp tonifiat o predispozitie genetica poate fi utila, dar nu este necesara. Factori precum un antrenament regulat, riguros si o alimentatie echilibrata joaca un rol mult mai mare.
Pentru a sprijini o alimentatie echilibrata, IronMaxx a dezvoltat Thermo Prolean, un produs ce contine extract de ceai verde, Yerba Mate, guarana, Citrus aurantium, precum si taurina, cafeina, vitamine, crom.
In vocabularul asociat cu mentinerea / pierderea greutatii corporale se intalneste si termenul termogeneza. Acest termen se refera la consumarea energiei in exces respectiv eliberarea ei sub forma de caldura. Acest lucru la randul lui accelereaza metabolismul, promovand astfel reducerea tesutului adipos.
Ceaiul verde obtinut din Camellia sinensis este un aliment consumat in multe regiuni ale globului, arborele de ceai fiind cultivat in zone precum Asia sau Africa. Diferitele tipuri de ceai se obtin din frunzele arborelui de ceai, diferentele observabile intre aceste tipuri fiind datorate modului in care sunt prelucrate frunzele dupa recoltare. In cazul ceaiului verde, frunzele sunt nefermentate. Printre substante biologic-active decelate in ceai se numara catechinele, cafeina respectiv teanina. Ceaiul in diversele sale forme este larg utilizat, fiind o bautura bogata in nutrienti care sprijina desfasurarea proceselor metabolice.
Taurina - un aminoacid cu o grupare sulfonica - este prezenta in mod natural in alimente, in special in fructele de mare si carne, fiind practic absenta in alimentele de origine vegetala. Joaca un rol important la nivelul creierului, inimii, ochilor si sistemului vascular. Ajuta la inlaturarea senzatiei de oboseala.
Cafeina este un alcaloid prezent in numeroase specii de plante, arborii de cafea fiind cultivati pentru boabele lor bogate in acest alcaloid. Se gaseste si in cacao, ceai respectiv guarana. In plante ajuta la protejarea acestora impotriva insectelor, dar in unele cazuri ajuta si la polenizare, constatandu-se ca albinele prefera florile arborilor de cafea al caror nectar are un continut moderat de cafeina. Cafeina este un stimulent al sistemului nervos central, fiind utila si pentru alungarea oboselii fizice. Cafeina ajuta la cresterea concentrarii si atentiei, marirea capacitatii de efort, reducerea dificultatii percepute in timpul exercitiilor.
Citrus aurantium (portocalul amar) nu este consumat ca fruct datorita gustului, insa in compozitia suplimentelor alimentare cunoaste o larga utilizare, in special in cazul celor destinate pentru reducerea greutatii corporale, deoarece ajuta lipoliza si metabolismul energetic.
Cromul contribuie la metabolismul normal al macronutrientilor, inclusiv la mentinerea unui nivel optim al glicemiei.
Biotina contribuie la metabolismul energetic normal, functionarea normala a sistemului nervos, metabolismul normal al macronutrientilor.
Vitamina B6 contribuie la metabolismul energetic normal, functionarea normala a sistemului nervos, functionarea normala a inimii.
Acidul folic contribuie la sinteza normala a aminoacizilor, metabolismul normal al homocisteinei, functionarea normala a sistemului imunitar, reducerea oboselii.
Yerba mate (Ilex paraguariensis) are proprietati stimulante care imbunatatesc rezistenta la oboseala fizica si mentala.


Thermo Prolean
100 capsule Cantitate neta 88,1 g
Supliment alimentar cu extracte de plante, vitamine si crom. Contine cafeina. Nu se recomanda pentru copii si femei insarcinate. O capsula contine  44,8 mg cafeina.

Ingrediente active per capsula:
Extract de ceai verde
(Camellia sinensis)    200 mg
Yerba mate (Ilex paraguariensis)    200 mg
Extract de guarana
(Paullinia cupana)    200 mg
Taurina    100 mg
Extract de Citrus aurantium    50 mg
Cafeina    44,8 mg
Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina)    0,67 mg
Crom [clorura de crom (III)]    16,6 mcg
Acid folic
(acid pteroilmonoglutamic)    66,67 mcg
Biotina    50 mcg

Alte ingrediente: gelatina din vita (invelis al capsulei); antiaglomerant - stearat de magneziu..............q.s.
Poate contine urme de gluten, lapte, ou si soia.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 3 capsule inainte de micul dejun cu un pahar de apa.

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1861 / 21.01.2019

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: