IRONMAXX
100% VEGAN PROTEIN ZERO
Trei / patru tipuri de proteine vegetale (in functie de aroma) pentru un profil optim de aminoacizi
Cu aminoacizi esentiali, inclusiv BCAA, din proteine vegetale
Solubilitate excelenta, pentru o consistenta cremoasa
Pentru cresterea si intretinerea masei musculare, dar si pentru completarea alimentatiei vegane
Ideal pentru cei care doresc sa evite proteinele de origine animala, din lapte, zer sau ou
Arome delicioase
Ambalajul contine 16 portii a cate 30 g
30 g pulbere (3 linguri, aroma Cookies & Cream) contin:
22 g proteine
1,5 g zaharuri
2,4 g grasimi
Informatii nutritionale - aroma Cookies & Cream: 100 g / 30 g (3 linguri de pulbere)
Valoare energetica 1689 kJ (400 kcal) / 507 kJ (120 kcal)
Grasimi 8,0 g / 2,4 g
din care acizi grasi saturati 1,9 g / 0,6 g
Glucide 6,1 g / 1,8 g
din care zaharuri 4,8 g / 1,5 g
Proteine 74 g / 22 g
Sare 2,24 g / 0,67 g
Proteinele contribuie la mentinerea si cresterea masei musculare.
Proteinele de origine animala sunt bogate in aminoacizi esentiali (numite din acest considerent si complete), existand si diverse surse cum sunt carnea, laptele sau ouale. Proteinele de origine vegetala sunt diferite din acest punct de vedere, deoarece multe proteine provenite din plante nu contin unul sau mai multi aminoacizi esentiali. Printre exceptii sunt orezul si mazarea.
Principalele proteine din 100% Vegan Protein Zero sunt tocmai cele din orez si mazare.
Continutul de proteine al boabelor de orez este reprezentat de 60-80% gluteline si 20-30% prolamine. Proteinele din orez sunt bogate in lisina. Pe langa lisina, contin si ceilati aminoacizi esentiali, aceia care nu pot fi sintetizati in organism si care trebuie procurati din alimente. Printre acestia se numara si aminoacizii cu catena ramificata (BCAA).
in semintele din pastaile de mazare se afla asa numitele proteine de depozitare. Aceste proteine sunt globuline, numite astfel datorita structurii lor globulare. in semintele de mazare s-au decelat trei tipuri de astfel de proteine: legumina, vicilina si convicilina.
Proteinele din mazare contin toti aminoacizii esentiali. Comportamentul acestor proteine in sistemul digestiv se situeaza intre cazeine, care sunt digerate lent si proteine din zer care sunt digerate rapid.
Profilul de aminoacizi per 100 g (aroma Cookies & Cream):
Izoleucina 3243 mg
Leucina 6192 mg
Lisina 5159 mg
Valina 3832 mg
Fenilalanina 4054 mg
Treonina 2801 mg
Metionina 884 mg
Triptofan 737 mg
Glutamina 12676 mg
Asparagina 8328 mg
Arginina 6486 mg
Prolina 3243 mg
Serina 3759 mg
Alanina 3169 mg
Glicina 3022 mg
Tirosina 2801 mg
Histidina 1843 mg
Cisteina 884 mg
100% Vegan Protein Zero - Cookies & Cream
Pulbere. Cantitate neta 500 g
Pulbere instant cu proteine vegetale pentru prepararea unei bauturi pentru sportivi - aroma de fursecuri si frisca. Cu indulcitori.
Ingrediente: amestec de proteine (91%) (proteine din mazare, proteine din orez, proteine din seminte de roscov, proteine din seminte de canepa); aroma; agent de ingrosare - guma xantan; pulbere de cacao cu continut redus de grasimi (1,3%); indulcitori - sucraloza, glicozide ale steviolului; pulbere de biscuiti vegani (0,1%) [faina de grau, zahar, ulei de floarea-soarelui, sirop auriu, agenti de afanare (bicarbonat de sodiu, difosfat disodic), aroma, sare, acidifiant (acid citric), vanilina].
Contine grau (gluten). Poate contine urme de ou, soia, lapte si lupin.
Instructiuni de utilizare: adaugati 3 linguri de pulbere (aprox. 30 g) intr-un shaker care contine 300 ml apa si amestecati pentru 20 de secunde. Recomandam sa consumati 100% Vegan Protein de 1 pana la 4 ori pe zi. Cel mai indicat este consumul inainte de antrenamente intense sau competitii, imediat dupa antrenament si la culcare.